Heden & Verleden (47): Hoofdstraat (3)

Deze keer kunnen we het wandelend af na de vorige aflevering die hier staat en gaan richtig het centrum van Epe en komen aan bij de zandvlakte naast Brezan.

Op de eerste foto, die ik deze week heb gemaakt, ziet u de huidige situatie, waar vroeger onder andere de wel bekende jeans winkel stond van Bunde, rechts naast de winkel, als ik het goed heb, op de tweede foto. In het verre verleden stond er de rijwiel- en bromfietswinkel van Jo Douma, die u op de tweede foto ziet. Aan de andere kant, de linkerkant, stond Café Restaurant 'De Gelders Bloem'. Na Jo Douma zat Sportshop Peeters in dezelfde winkel, waar ook ooit Leo Beenhakker heeft gewerkt, toen hij zijn trainerloopbaan begon bij v.v. Epe.

 5270007

Foto gemaakt op 28 mei 2014.

38

Foto uit 1962.

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.

 

Iets melden of vragen?
[email protected]

 

Terzijde

VAK1801Mooie verhalen uit onder meer Oene, Epe, Heerde en Wapenveld in de nieuwe Veluwse Actief Krant die op 23 en 24 oktober verschijnt. Klik op de afbeelding voor een overzicht met leuke foto's.


Wat een akelige dienstklopper die dit heeft gedaan! Ontslaan, die minkukel! En dan de gemeente en politie, die geen reactie willen geven omdat het nog 'onder de rechter' is. Zó flauw, wees een 'vent' en erken gewoon dat er iets gruwelijk is mis gegaan.

IMG 20191005 WA0002

Klik er op voor een vergroting en zie dat alle hoop op ons is gevestigd.


de heerdKlik er op voor meer informatie.


 

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.