Heden & Verleden (47): Hoofdstraat (3)

Deze keer kunnen we het wandelend af na de vorige aflevering die hier staat en gaan richtig het centrum van Epe en komen aan bij de zandvlakte naast Brezan.

Op de eerste foto, die ik deze week heb gemaakt, ziet u de huidige situatie, waar vroeger onder andere de wel bekende jeans winkel stond van Bunde, rechts naast de winkel, als ik het goed heb, op de tweede foto. In het verre verleden stond er de rijwiel- en bromfietswinkel van Jo Douma, die u op de tweede foto ziet. Aan de andere kant, de linkerkant, stond Café Restaurant 'De Gelders Bloem'. Na Jo Douma zat Sportshop Peeters in dezelfde winkel, waar ook ooit Leo Beenhakker heeft gewerkt, toen hij zijn trainerloopbaan begon bij v.v. Epe.

 5270007

Foto gemaakt op 28 mei 2014.

38

Foto uit 1962.

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.

 

Iets melden of vragen?
[email protected]

 

Terzijde

Het blijft maar doorgaan met het gesjoemel om Lelystad Airport te kunnen openen. Nu is er hevig gefraudeerd met de berekeningen van de gevolgen voor het milieu. Het wordt onderhand lachwekkend. Lees het verhaal en kijk naar de reportage op de site van Een Vandaag. Hoe dat kan? Simpel. Het onderzoek is gedaan door luchtvaartliefhebbers in opdracht van het ministerie dat wil dat Lelystad Airport door gaat. Dan zorg je er voor dat de uitkomst geheel naar wens is en niets het doel in de weg staat. Het doel heiligt de middelen.


Onder het motto dat alle kleine beetjes helpen en je maar nooit weet of het je geld oplevert (die kans lijkt ons groter dan een hoofdprijs in de Staatsloterij of Postcodeloterij) is het goed dit even te lezen, vooral als u niet wilt dat hier straks vliegtuigen zo'n verschrikkelijke herrie gaan maken, dat een normaal gesprek voeren er niet meer in zit.De gemeente heeft een beheersplan opgesteld voor het 'Vitensbos', het deel van het Eper bosgebied waar drinkwater wordt gewonnen. Eén van de speerpunten is 'wetten en regels naleven'. Dat suggereert dat dit elders niet gebeurt. Typisch.


Wat een akelige dienstklopper die dit heeft gedaan! Ontslaan, die minkukel! En dan de gemeente en politie, die geen reactie willen geven omdat het nog 'onder de rechter' is. Zó flauw, wees een 'vent' en erken gewoon dat er iets gruwelijk is mis gegaan.

IMG 20191005 WA0002

Klik er op voor een vergroting en zie dat alle hoop op ons is gevestigd.


de heerdKlik er op voor meer informatie.


 

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.