Heden & Verleden (44): Meidoornstraat

In deze aflevering gaan we vanaf de Diepenweg die hier staat, rechtsaf de Brinklaan in en daarna linksaf de Hoofdstraat in, daarna rechtsaf de Meidoornstraat in.

Met de oude foto in de Meidoornstraat had ik een probleem en kwam daar niet helemaal uit, ik wist niet zeker op welke hoek met de Meidoornstraat en de Korte Enkweg het oude boerderijtje stond. Waarschijnlijk is er onder de lezers wel iemand die de juiste locatie weet. De eerste foto is genomen op de linker hoek Meidoornstraat met de Korte Enkweg en de tweede foto de rechter hoek met de Meidoornstraat en Korte Enkweg. Op de derde foto, de oude foto, ziet u het boerderijtje van Tijmen van Putten, alweer uit de vorige eeuw.

86A

Foto gemaakt 14 augustus 2013.

 DSC5391

Foto gemaakt op 1 mei 2014.

86

Het boerderijtje van Tijmen van Putten in 1989.

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

 

Iets melden of vragen?
[email protected]

 

Terzijde

Het blijft maar doorgaan met het gesjoemel om Lelystad Airport te kunnen openen. Nu is er hevig gefraudeerd met de berekeningen van de gevolgen voor het milieu. Het wordt onderhand lachwekkend. Lees het verhaal en kijk naar de reportage op de site van Een Vandaag. Hoe dat kan? Simpel. Het onderzoek is gedaan door luchtvaartliefhebbers in opdracht van het ministerie dat wil dat Lelystad Airport door gaat. Dan zorg je er voor dat de uitkomst geheel naar wens is en niets het doel in de weg staat. Het doel heiligt de middelen.


Onder het motto dat alle kleine beetjes helpen en je maar nooit weet of het je geld oplevert (die kans lijkt ons groter dan een hoofdprijs in de Staatsloterij of Postcodeloterij) is het goed dit even te lezen, vooral als u niet wilt dat hier straks vliegtuigen zo'n verschrikkelijke herrie gaan maken, dat een normaal gesprek voeren er niet meer in zit.De gemeente heeft een beheersplan opgesteld voor het 'Vitensbos', het deel van het Eper bosgebied waar drinkwater wordt gewonnen. Eén van de speerpunten is 'wetten en regels naleven'. Dat suggereert dat dit elders niet gebeurt. Typisch.


Wat een akelige dienstklopper die dit heeft gedaan! Ontslaan, die minkukel! En dan de gemeente en politie, die geen reactie willen geven omdat het nog 'onder de rechter' is. Zó flauw, wees een 'vent' en erken gewoon dat er iets gruwelijk is mis gegaan.

IMG 20191005 WA0002

Klik er op voor een vergroting en zie dat alle hoop op ons is gevestigd.


de heerdKlik er op voor meer informatie.


 

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.