Heden & Verleden (42): Paasvuurweg

Na de vorige aflevering die hier staat, verplaatsen we ons weer in oostwaartse richting en steken de Hoofdstraat over om aan te komen op de Paasvuurweg.

Op de eerste foto, die ik dit jaar heb gemaakt, staat het monumentale en karakteristieke gebouw, waarbij de voormalige graansilo is getransformeerd tot 'Silogie', een Bed & Breakfast en de 'Malerij', wat een voormalige graanschuur was en waar nu een galerie en atelier in zit en bovendien een riante woonruimte. De tweede foto is van het gebouw in de vorige eeuw, toen het de welbekende Coöperatie was.

Foto gemaakt op 2 mei 2014.

Foto uit 1965.

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

 

Iets melden of vragen?
[email protected]

 

Terzijde

vrijheid

Klik hier om het volledige, omvangrijke programma te zien waarmee in de gemeente Epe 75 jaar vrijheid wordt gevierd.VA01 2020 VPAlles over de nieuwe VA-krant, die komende week verschijnt, is hier te lezen 
de heerd
Klik er op voor meer informatie.


Op woensdag, of soms zelfs pas op donderdag, worden de folders bezorgd waarin winkeliers adverteren met aanbiedingen die de maandag ervoor al van kacht zijn geworden. Gevolg: mensen die op die aanbiedingen af gaan, vissen regelmatig achter het net, ze zijn uitverkocht. Reclamefolders? In Epe soms zonde van het geld.


 

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.