Heden & Verleden (41): Wachtelenberg (2)

Vanaf de vorige aflevering bij Sportpark De Wachtelenberg die hier staat, gaan we weer een klein stukje terug richting de Officiersweg.

De eerste foto is gemaakt in augustus vorig jaar en toont een heel ander beeld als op de tweede foto, het huisje van Marten IJzerman op de hoek van de Wachtelenbergweg met de Steenderkamp, tegenover het wel bekende keine huisje, Hans en Grietje.

 DSC6659

Foto gemaakt op 14 augustus 2013.

107.

Foto uit 1960.

Als er iets niet klopt of als er eventuele toevoegingen zijn, dan horen wij dat graag.

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

 

Iets melden of vragen?
redactie@epernet.nl

 

Terzijde

EPERNET STOPT PER 1 APRIL
Aan alles komt een eind. Ook aan Epernet. Op 31 maart 2012 zijn we begonnen en op 31 maart aanstaande zetten we er definitief een punt achter. Op 31 maart nemen we afscheid met onze laatste woorden en beelden, daarna doen we er definitief het zwijgen toe. Het is mooi geweest. De site blijft met zo’n 6000 artikelen nog tot 1 januari 2021 online, daarna gaat alles op zwart.vrijheid

Klik hier om het volledige, omvangrijke programma te zien waarmee in de gemeente Epe 75 jaar vrijheid wordt gevierd. de heerdKlik er op voor meer informatie.Op woensdag, of soms zelfs pas op donderdag, worden de folders bezorgd waarin winkeliers adverteren met aanbiedingen die de maandag ervoor al van kacht zijn geworden. Gevolg: mensen die op die aanbiedingen af gaan, vissen regelmatig achter het net, ze zijn uitverkocht. Reclamefolders? In Epe soms zonde van het geld.


 

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.