Heden & Verleden (39): Lariksweg

Vanaf de vorige aflevering die hier staat, vervolgen we een eindje de Officiersweg en slaan na een paar honderd meter verder, rechtsaf de Lariksweg in.

Op de eerste foto ziet u twee villa's staan, op de plek waar ooit het bekende Hotel Pension Manege Jagtlust stond. In februari 1999 is dit etablissement volledig afgebrand en nooit meer herbouwd, nu staan er dus twee villa's op. Op de tweede foto staat het Hotel Pension Manege Jagtlust echter nog in volle glorie. De derde foto vond ik nog in mijn eigen archief.

 3251166

Foto gemaakt op 25 maart2014.

77

Foto uit 1965.

Scan-120922-0067new

Deze foto moet ik ergens in de jaren 70 gemaakt hebben.

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

 

Iets melden of vragen?
[email protected]

 

Terzijde

vrijheid

Klik hier om het volledige, omvangrijke programma te zien waarmee in de gemeente Epe 75 jaar vrijheid wordt gevierd.VA01 2020 VPAlles over de nieuwe VA-krant, die komende week verschijnt, is hier te lezen 
de heerd
Klik er op voor meer informatie.


Op woensdag, of soms zelfs pas op donderdag, worden de folders bezorgd waarin winkeliers adverteren met aanbiedingen die de maandag ervoor al van kacht zijn geworden. Gevolg: mensen die op die aanbiedingen af gaan, vissen regelmatig achter het net, ze zijn uitverkocht. Reclamefolders? In Epe soms zonde van het geld.


 

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.