Heden & Verleden (37): Dellenweg (3)

Met de laatste serie foto's van de Dellenweg gaan we vanaf de vorige aflevering, Restaurant De Hertenkamp die hier staat, weer een stukje terug richting Epe.

We zijn dan aanbeland op de plek waar vroeger het wel bekende huisje Hanekamp stond (een voor mij bekende naam, maar geen familie van me), op de hoek met de Dellenweg en de Holleweg.  Op de eerste foto, die ik vorig jaar maakte staat nu een mooi wit huis, heel wat anders als het huisje  waar de familie Hanekamp destijds woonde. Gert van den Esschert stuurde mij een aantal mooie foto's van die tijd, die ik er dan ook bij doe.

12A

Foto gemaakt op 14 augustus 2013.

12.

Foto uit 1930, toen de Dellenweg nog Dellerweg heette.

Twee bonus foto's van huisje Hanekamp:

13.

14.

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

 

Iets melden of vragen?
[email protected]

 

Terzijde

Het blijft maar doorgaan met het gesjoemel om Lelystad Airport te kunnen openen. Nu is er hevig gefraudeerd met de berekeningen van de gevolgen voor het milieu. Het wordt onderhand lachwekkend. Lees het verhaal en kijk naar de reportage op de site van Een Vandaag. Hoe dat kan? Simpel. Het onderzoek is gedaan door luchtvaartliefhebbers in opdracht van het ministerie dat wil dat Lelystad Airport door gaat. Dan zorg je er voor dat de uitkomst geheel naar wens is en niets het doel in de weg staat. Het doel heiligt de middelen.


Onder het motto dat alle kleine beetjes helpen en je maar nooit weet of het je geld oplevert (die kans lijkt ons groter dan een hoofdprijs in de Staatsloterij of Postcodeloterij) is het goed dit even te lezen, vooral als u niet wilt dat hier straks vliegtuigen zo'n verschrikkelijke herrie gaan maken, dat een normaal gesprek voeren er niet meer in zit.De gemeente heeft een beheersplan opgesteld voor het 'Vitensbos', het deel van het Eper bosgebied waar drinkwater wordt gewonnen. Eén van de speerpunten is 'wetten en regels naleven'. Dat suggereert dat dit elders niet gebeurt. Typisch.


Wat een akelige dienstklopper die dit heeft gedaan! Ontslaan, die minkukel! En dan de gemeente en politie, die geen reactie willen geven omdat het nog 'onder de rechter' is. Zó flauw, wees een 'vent' en erken gewoon dat er iets gruwelijk is mis gegaan.

IMG 20191005 WA0002

Klik er op voor een vergroting en zie dat alle hoop op ons is gevestigd.


de heerdKlik er op voor meer informatie.


 

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.