Heden & Verleden (33): Hoge Weerd (1)

We pakken nu de fiets (lopend mag ook) en gaan van de laatste serie die hier staat, namelijk de Markt, langs de Hoofdstraat en door de Bloemstraat naar de Hoge Weerd.

De eerste foto heb ik dit jaar gemaakt. Als je die huidige situatie vergelijkt met de tweede foto, dan ken je het haast niet weer, zoveel is daar ook veranderd in de loop der jaren. Frappant is het ook dat hier de hele wijk dezelfde naam heeft als één straat, de Hoge Weerd.

 3251161

Foto gemaakt 25 maart 2014.

33.

Foto uit 1962. Links, de woning van D. Aalten, wat tot 1953 een bakkerij was, daarna de woning van de fam. E. Vlekkert. Rechts, de boerderij van H. Veldhuis, nu Eureka.

 

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

 

Iets melden of vragen?
[email protected]

 

Terzijde

Zoals gewoonlijk wordt er vanaf medio oktober 's avonds al weer veel vuurwerk in Epe afgestoken. Voor vele tientallen zo niet honderden honden een hel en voor veel mensen een brok ergernis. Niet dat het veel zal helpen, maar toch: s.v.p. z.s.m. een algeheel vuurwerkverbod!


Wat een akelige dienstklopper die dit heeft gedaan! Ontslaan, die minkukel! En dan de gemeente en politie, die geen reactie willen geven omdat het nog 'onder de rechter' is. Zó flauw, wees een 'vent' en erken gewoon dat er iets gruwelijk is mis gegaan.

IMG 20191005 WA0002

Klik er op voor een vergroting en zie dat alle hoop op ons is gevestigd.


de heerdKlik er op voor meer informatie.


 

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.