Heden & Verleden (19): Parkweg (1)

We fietsen nu vanaf de Oude Wisselseweg, van de vorige aflevering, die hier staat, door het centrum van Epe, de Stationsstraat in, vanwaar we linksaf slaan de Parkweg in.

De eerste foto is er een van de Eper brandweerkazerne. Toen ik de foto maakte, was het zo te zien prachtig weer. Hoe lang zal de brandweer nog in het gemeentehuis zitten? Foto 2 toont een heel oude villa, genaamd Casa Desiderata uit het jaar 1925. Ik weet haast zeker dat onder andere iemand uit Brazilië hier misschien iets meer over weet te vertellen.

De brandweerkazerne als onderdeel van het gemeentehuis. Foto van augustus 2013.

Villa Casa Desiderata, 1925.

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

 

Iets melden of vragen?
[email protected]

 

Terzijde

vrijheid

Klik hier om het volledige, omvangrijke programma te zien waarmee in de gemeente Epe 75 jaar vrijheid wordt gevierd.VA01 2020 VPAlles over de nieuwe VA-krant, die komende week verschijnt, is hier te lezen 
de heerd
Klik er op voor meer informatie.


Op woensdag, of soms zelfs pas op donderdag, worden de folders bezorgd waarin winkeliers adverteren met aanbiedingen die de maandag ervoor al van kacht zijn geworden. Gevolg: mensen die op die aanbiedingen af gaan, vissen regelmatig achter het net, ze zijn uitverkocht. Reclamefolders? In Epe soms zonde van het geld.


 

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.