Echte liefde in Brazilië

We kennen onze Gerard van de Schepop uit Brazilië zeker nog wel. Elke week reisden we in de geest met hem naar de overkant van de oceaan naar dat prachtige land, waar hij een nieuw bestaan en geluk had gevonden in de persoon van de stralende Rosana, de vrouw die hem volkomen begreep, en zijn Nederlands, zijn taal van de liefde, niet sprak maar wel verstond.

Rosana, ‘een ingelovige vrouw geboren om een ander gelukkig te maken. Dat schijnt haar missie op aarde te zijn. En daar wil zij nog een tijdje mee doorgaan. Gelukkig de man die haar zo van dichtbij mag meemaken’, dit zijn Gerards woorden, werd eind 2017 zeer ernstig ziek en allen vreesden dat zij 2018 niet zou halen.

Vorige week echter schreef Gerard dat er een wonder was gebeurd, zij knapt langzaam op en mag binnenkort weer naar huis om aan te sterken. ‘Wij zien het als een wonder dat zij zo is opgeknapt. Het heeft allemaal te maken met de grote legioenen engelen op aarde die voor haar bidden of de goddelijke presentie in het medisch personeel. Er is meer tussen Hemel en Aarde’.

Voor wie dat willen zien, gebeuren wonderen nog steeds. Gerard en Rosana: eenieder die jullie kent zal geweldig opgelucht zijn en zal weten dat jullie ondanks alles toch een gezegende tijd zullen hebben. Ik wens jullie alle liefde en warmte toe.de liefde

kleur je leven met de teed’re liefde
voor de mens waar jij zo van houdt

geniet van het goede van het bestaan
en stel jezelf geen moeilijke vragen

maak je niet bezorgd over morgen
het leven gaat zijn eigen gang


naar prediker 9


(Foto's: Jan Stenvert)

 

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
Powered door Komento