Gisola Emster Veldtoertocht voor iedereen een topper

foto 9 Veldtoertocht CustomDe 17e editie van de Gisola Emster Veldtoertocht is zaterdag weer succesvol. Met de start en finish op sportpark ’t Hanendarp van vv Emst kwamen, ondanks dat het zaterdagmorgen wat druilerig was, toch maar liefst 837 mountainbikers naar Emst. De deelnemers kwamen uit heel Nederland. Zo kwamen ze uit Leidschendam, Maassluis, Hoorn, Groningen, maar ook uit Oldebroek, Harderwijk en de omgeving van Emst. Zelfs kwamen er mountainbikers uit Duitsland, o.a. uit het plaatsje Wesel. Opvallend was dat dit jaar veel dames en kinderen aan de start verschenen.

Lees meer...

WIOS tevreden met ruim 750 wandelaars

hktwios 9Zaterdag en zondag werd voor de 56e maal de Veluwe Herfstkleurenwandeltocht gehouden. Na een natte en onstuimige week en slechte weersvoorspellingen is de organiserende wandelsportvereniging WIOS Epe tevreden met op zaterdag 327 en zondag 427 wandelaars.

Lees meer...

Eerste editie van Frans Festijn trekt duizenden bezoekers

Frans 3“Wat een heerlijke sfeer en wat een goed thematisch uitgewerkte fair”, verzucht een genietende bezoeker van een Frans Festijn. Zij, en vele duizenden bezoekers met haar, waanden zich door het effect van de zonnebloemen, de vele lavendel, de lange tafels met wapperende kleden en de klanken van de accordeon in Frankrijk. Maar in werkelijkheid waren ze afgelopen weekend in het park van kasteel d Cannnburch.

Lees meer...

Intocht 24e Eper Paarden4daagse (vervolg)

Gisteren plaatste ik het eerste deel van de intocht van de Eper Paarden4daagse van afgelopen vrijdagavond. Dit is al 24 jaar een afsluiting van een evenement wat zijn weerga niet kent. Gekscherend heb ik een aantal toeschouwers genoemd van, misschien wel meer dan 1000. Iedereen die er is wezen kijken naar deze bonte stoet van ruiters en menners met hun paard(en) weet natuurlijk wel beter. Dan nu het tweede en laatste deel van deze feestelijk intocht.

2

Lees meer...

Subcategorieën

Iets melden of vragen?
[email protected]

boek 1Nieuw boek van Bert op komst!
Epe op z'n mooist in beeld.

Klik hier voor informatie.boek 2

Op twitter

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.