Afronding werkzaamheden centrum Epe

‘Nog even en dan is het Epese centrum helemaal af. Op dit moment wordt nog een aantal details afgewerkt’, meldt de gemeente.

'Ook is de lichtmast geplaatst op de Markt. In de maanden maart en april worden de laatste werkzaamheden aan de toegang van de parkeerkelder en het gedeelte tussen de Albert Heijn en het gemeentehuis uitgevoerd.

Rondom de afrit naar de parkeerkelder moet het hekwerk nog worden geplaatst. De betonplaten die er nu nog liggen worden vervangen door straatwerk. Met aannemer Dusseldorp is afgesproken dat er tijdens deze werkzaamheden geen beperkingen mogen zijn voor het gebruik van de parkeerkelder en dat er geen overlast mag zijn voor de weekmarkt. Tijdens deze werkzaamheden worden waar nodig verkeersregelaars ingezet. De werkzaamheden rondom de parkeerkelder starten in de laatste week van maart en zullen naar verwachting eind april afgerond zijn.

Het gedeelte tussen de Albert Heijn en het gemeentehuis wordt eveneens eind maart aangepakt en medio april opgeleverd. In dit gedeelte komt nieuwe riolering en nieuw straatwerk. Voor voetgangers zal de doorgang zoveel mogelijk open blijven.'

 

 

 

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden
Powered door Komento