Laatste reacties

Hallo Willem,
Elly zat volgens mij in de klas bij mijn oudste broer Doede Keuning. Onze ouder waren bevriend met de fam. Van Doornum. Ook mijn vader ...
Op zoek naar Jeanette Jurriens kwam ik deze foto tegen. Haar ouders hadden vroeger een delicatessenzaak in Epe. Ze is waarschijnlijk rond 1952 geboren...
Goedemorgen!
Hoewel dit een oud bericht is, toch even proberen! Hebben jullie toevallig een adres voor mij? Dit lijkt mij een prachtige plek om te f...
Beste heer Van den Esschert,
Verrassend om op deze pagina iets over mijn grootvader te lezen! Ik weet dat hij ruim 20 jaar schoolhoofd in Epe is gewe...
Jammer dat ik daar maar één keer heb doorkruist. Nostallgie!

Zoeken

Te huur: recreatiehuis in de gemeente Epe

 

Te huur: recreatiewoning de Bedwants in Emst

(Platje, Het Vlooiencircus, De Luizenbol, De Hekserij, Gomorra, De Teek, De Kakkerlak, Het Zilvervisje, De Boktor, Birds, etc. mag ook)

Houdt u van natuur, dieren en een gezellige drukte? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

De Bedwants ligt middenin een natuurgebied waar wilde zwijnen tot aan uw voordeur komen *), muizen naar binnen glippen als u uw deur open laat staan, vogels u bij zonsopgang wekken met hun gefluit en bosmieren uw jampot leeg eten als u die niet goed afsluit. Geniet ’s avonds en ’s nachts van de stilte, die alleen wordt verstoord door het mysterieuze, angstaanjagende geluid van bosuilen.

Ook tijdens uw wandelingen en fietstochten in dit geweldige, dierenrijke natuurgebied is de kans groot dat u wilde zwijnen *) , herten en reeën tegenkomt. De gemeente Epe geeft u zelfs 100% wildgarantie!

Vlakbij ligt de grote, befaamde *****-camping De Wildhoeve met tal van faciliteiten - volgens de Duitse ADAC een Superplatz en dus zéér populair bij Duitse vakantiegangers - die overigens ook prachtige en goed geoutilleerde Mobil Homes verhuurt.

U bivakkeert in internationaal gezelschap en waant zich soms in het buitenland op vakantie, want een aantal vakantiewoningen in de omgeving worden verhuurd aan arbeidsmigranten; veelal mensen uit Oost-Europa die in de gemeente Epe werken. Een uitgelezen mogelijkheid om uw kennis van vreemde talen bij te spijkeren!

In dit mooie, avontuurlijke gebied staat ons tweede huis, dat we, op last van de gemeente, als vakantiewoning te huur (moeten) aanbieden.
De woning bestaat uit een woonkamer met open keuken, twee slaapkamers en een badkamer met douche en toilet. Ideaal voor mensen met zonneallergie, want door de bomen rondom heeft u weinig last van zon in de tuin. Dankzij het sfeervolle interieur voelt u zich er ongtwijfeld meteen thuis. 

 

Op het park zijn geen voorzieningen. Dichtstbijzijnde supermarkt: ca. 10 km.

Back to the basics en stralingsvrij leven in De Bedwants, want tv, internet, wifi, magnetron, (af)wasmachine en dergelijke ontbreken.
Ideaal voor rokers, want er mag gerookt worden in onze woning.

 

In verband met drempels, een hoger gelegen terras e.d. niet geschikt voor bewoning door gehandicapten en ouden van dagen.

Verhuur alleen aan meerderjarigen.

Studenten zijn niet welkom i.v.m. slechte ervaringen van de verhuurder.

Huisdieren niet toegestaan.

In het voorjaar en de zomer is de woning niet aan te raden voor hooikoortspatiënten.

 

TIP: Bezoek ook eens de mooie, educatieve en informatieve gedenkplaats van echte oorlogshelden aan de Wachtelenbergweg in Epe. Een familie heeft daar met gevaar voor eigen leven in de Tweede Wereldoorlog meer dan vijftig onderduikers opgevangen. Met medewerking van de gemeente wordt deze mensen daar eer aan gedaan. Vluchtelingen zijn van alle tijden, denk eens aan de mensen uit de huidige oorlogs- en hongersnoodgebieden als u daar staat.

 

Exterieur:

de Bedwants 1

de Bedwants 3

de Bedwants 2

de Bedwants 4

De foto’s geven een algemene indruk, uw verblijf kan afwijken van hetgeen op de foto’s te zien is.

 

Interieur:

interieur

 

Huurprijzen:

Januari – juni en september-december 100 euro per nacht

Schoolvakanties: 100 euro per nacht

 

Bijkomende kosten:

Borg: 500 euro per verblijf

Schoonmaak: 125 euro per verblijf

Reserveringskosten: 50 euro per verblijf

Toeristenbelasting 0,95 euro per persoon per dag

 

Huurmogelijkheden:

Week: vrijdag 18.00 uur - vrijdag 08.00 uur

Midweek: maandag 18.00 uur - vrijdag 08.00 uur

Weekend: vrijdag 18.00 uur - maandag 08.00 uur

 

*) Wilde zwijnen zijn volgens de gemeente Epe gevaarlijk, want om de veiligheid van de eigen inwoners te beschermen, heeft ze een hek rond een deel van het dorp Epe geplaatst. Ontmoetingen met wilde zwijnen en het recreëren rond de woning zijn dan ook voor eigen risico.

 

Op onderstaande kalender kunt u zien op welke momenten De Bedwants te huur is.

kalendertje
 rood= bezet

groen= aankomstdagenGASTENBOEK

Jan 4-2016 Dat was eens en nooit meer!

Sjors 5-2016 Leuk huisje, maar we liepen door aanhoudende regenval tot onze enkels in de modder.

Kees 5-2016 Geen woord teveel gezegd: we hebben geen oog dicht gedaan door de bang makende oehoe’s en het getippel van muizen tussen het plafond en het dak

Truus 6-2017 Als fervent anti-rookster vond ik het vreselijk dat de sigarenstank met geen mogelijkheid uit het huis was te krijgen

Maria 9-2016 De bedden mogen wel eens vernieuwd worden. We lagen in een kuil te slapen!

Robert 3-2017 Niks mis mee! Het was vooral in Vaassen errug gezellug! Tot volgend jaar!

Joop 4-2017 Ideaal vakantiehuis in een mooie omgeving! We hebben o.a. natuurgebied Woesterberg bezocht. Een aanrader!

 

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.

Terzijde

samen

Houd vol, we moeten met z'n allen door deze crisis. Houd rekening met elkaar en wees extra lief voor iedereen die dat nodig heeft.

 

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.