Facebookpagina 'Houd de Renderklippen losloopgebied'

bord‘Houd de Renderklippen losloopgebied is’ het thema van een nieuwe facebookpagina. De pagina is bedoeld om de gemeente Heerde te laten weten dat veel mensen de Renderklippen volledig losloopgebied voor honden willen houden. Op de facebookpagina staat: ,,In de gemeenteraad zijn er plannen besproken om een toeristisch opstappunt (TOP) te maken op de plek van de Uitspanning de Schaapskooi. De nieuwbouw en de verwachte grotere toeloop aan toeristen geeft meer druk op de natuur en hiervoor wil men een compenserende (ook wel "mitigrerende") maatregel nemen door een aanlijngebod voor honden in te stellen. Dat deze maatregel niet wordt gesteund bleek al eerder via een handtekeningenactie waar bijna 1000 handtekeningen op stonden van mensen die tegen een algeheel aanlijngebod waren, maar de gemeente wil de plannen toch doordrukken. Wilt u ook het losloopgebied houden? Like dan deze pagina zodat we nogmaals een signaal kunnen geven naar de gemeente Heerde!’’
De facebookpagina staat hier.

Wie geen facebook heeft kan steun aan de actie betuigen door hieronder te reageren. Wij zorgen ervoor dat de reacties bij de initiatiefneemster van de facebookpagina en dus de gemeente Heerde terecht komt.

 

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.

Terzijde

samen

Houd vol, we moeten met z'n allen door deze crisis. Houd rekening met elkaar en wees extra lief voor iedereen die dat nodig heeft.

 

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.