epernetbordje

Epe mien däärpien 3

EMD 3 cover Aangepast

Als er een prijs zou worden uitgereikt voor het boek dat bij de lezers het meeste enthousiasme losmaakt, gaat die zonder twijfel naar 'Epe mien däärpien 3'. Hier een persbericht en hier een interview met auteur Gert van den Esschert. Verkrijgbaar bij Boekhandel Bosch, de Read Shop en Uitgeverij Gelderland.

Zoeken

Weer uitstel bespreking plannen voor Renderklippen

De tweede bespreking van de eventuele veranderingen op de Renderklippen en omgeving in de gemeente Heerde is opnieuw uitgesteld. Op mandag 15 mei zou de raadscommissie er over vergaderen, maar wethouder Van Dijk heeft meer tijd nodig om een goede discussie voor te bereiden. Er is nog geen nieuwe datum gepland.

Op 20 februari werden de veranderingen, waaronder een mogelijke beperking van het losloopgebied voor honden de meeste mensen raakte, voor het eerst besproken. De meerderheid van de raadscommissie gaf te kennen het totale losloopgebied te willen handhaven en had veel op- en aanmerkingen op en vragen over andere onderdelen van het totaalplan, waarvan onder meer uitbreiding van de kiosk aan de Elburgerweg tot restaurant, de mogelijke kap van een bosgebiedje, de verharding van het fietspad van de Elburgerweg naar het Heerderstrand en het opwaarderen van de gemeenteschuur tot uitvalsbasis voor outdooractivciteiten deel uit maken. In eerste instantie zou daar op 10 april over worden vergaderd, maar dat werd uitgesteld tot 15 mei. Nu is er wederom vertraging in de voorbereidingen en beantwoording van de vele vragen. Wethouder Van Dijk weet nog niet wanneer het plan wel wordt besproken.

Veel mensen met honden die regelmatig op de Renderklippen wandelen zijn van plan om voor alle zekerheid de bijeenkomst bij te wonen om duidelijk te maken dat zij vinden dat het losloopgebied per se gehandhaafd moet blijven.

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

Iets melden of vragen?
[email protected]

Agenda Epe

Evenementenagenda Eper Ondernemersvereniging

Za 24 november - Intocht Sinterklaas
Za 1 december - Sintkoopdag
14 december - 6 januari - Epe on Ice - ijsbaan in het Dr. Loeffpark
Woe 19, do 20, vr. 21 en za 22 december - Kerstkoopavond met chocolademelk en Glühwein & Play In in de Grote Kerk

Warm aanbevolen!

boek 1Nieuw boek van Bert op komst!
Epe op z'n mooist in beeld.

Klik hier voor informatie.boek 2

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.