Sabotage

Vandaag kregen we weer een foto toegestuurd waarop duidelijk te zien is dat het zwijnenraster wordt gesaboteerd. Niet door weergoden, zoals bij het kromgetrokken hek op de Kamperweg, maar door een tweevoeter. Er is bewust een stukje hout tegen gezet om te voorkomen dat het dichtklapt. Een beetje flauw en ook nergens voor nodig, want de wilde zwijnen hebben al lang wegen gevonden waardoor zij richting bebouwde kom kunnen; zonder dergelijke sabotage is ook wel duidelijk dat het raster niet functioneert. De foto is genomen op de Koepelweg.

image1 Custom

 

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Redactie

    Reactie op facebook: [i]Uhm ja dit hebben wij dus wel gedaan nadat er een zwijn aan de "verkeerde kant van het hek" zat en in paniek was en tot een paar keer toe onze kant op rende en stopte op hooguit 3 meter voor ons. We zijn een wandeling gaan maken met de honden (die uiteraard lekker enthousiast aan de lijn trokken ivm het zwijn) en hebben het hek in die tussentijd heel even zo open gezet. Toen we terug kwamen was het zwijn weer aan de goede kant en het stokje weer weg.
    (Dit is wel al een paar weken geleden hoor)
    Maar zo zie je, leuk hoor zo n hek wat alle zwijnen tegen zou moeten houden

Terzijde

samen

Houd vol, we moeten met z'n allen door deze crisis. Houd rekening met elkaar en wees extra lief voor iedereen die dat nodig heeft.

 

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.