Warning: implode(): Invalid arguments passed in /var/www/vhosts/epernet.nl/httpdocs/plugins/system/notificationary/notificationary.php on line 6578 Jong groen langs de Heerderweg
  
  

Jong groen langs de Heerderweg

 DSC2848 copy'Stop reconstructie Heerderweg' heeft een paar foto's op hun Facebook pagina geplaatst van het ontkuikende groen langs de Heerderweg, wat mij ook weer naar de camera deed grijpen.

Juist nu, nu het jonge groen weer aan bomen en struiken verschijnt is die Heerderweg extra mooi. Wat zeg ik extra mooi, dat is nog op zijn zachtst gezegd, want het ziet er nu werkelijk fantastisch uit. Vorig jaar ben ik ook al een paar keer het hele traject van de Heerderweg af geweest, maar nog nooit in het voorjaar. 'Stop reconstructie Heerderweg' gaf mij nu dus een mooie voorzet. Ik heb geprobeerd om met de foto's te laten zien hoe bijzonder die Heerderweg nu is en in de toekomst. Misschien komt daar dan helaas verandering in. Vanaf het politiebureau tot aan de grens met Heerde heb ik de reportage gemaakt. Ik fietste er net op het tijdstip dat er scholieren vanuit Heerde richting Epe fietsten, maar gevaar heb ik niet waar genomen. Ook reden de auto's niet hard. Niemand snapt waarom die rigoreuze aanpassing van de Provincie met goedkeuring van het Eper college (vergunning bomenkap) er moet komen.

De foto's die nu volgen heb ik gemaakt vanuit Epe naar de grens met Heerde. Vanaf de Heerder grens terug naar Epe, plaats ik morgen. U komt er dan door middel van beide series weer achter hoe mooi en belangrijk die Heerderweg in al zijn facetten is.

 DSC2831

 DSC2832

 DSC2835

 DSC2836

 DSC2837

 DSC2839

 DSC2844

 DSC2846

 DSC2850

 DSC2851

 DSC2852

 DSC2855

 DSC2859

 DSC2860

 DSC2862

 DSC2866

 DSC2868

 DSC2872

 DSC2875

 DSC2878

 DSC2879

 DSC2881

 

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

 

Iets melden of vragen?
redactie@epernet.nl

 

Terzijde

Onthutsend betoog van begaafd spreker Martin Bosma over de publieke omroep. Je zou er van bozigheid niet meer naar kijken.


Onder het motto dat alle kleine beetjes helpen en je maar nooit weet of het je geld oplevert (die kans lijkt ons groter dan een hoofdprijs in de Staatsloterij of Postcodeloterij) is het goed dit even te lezen, vooral als u niet wilt dat hier straks vliegtuigen zo'n verschrikkelijke herrie gaan maken, dat een normaal gesprek voeren er niet meer in zit.De gemeente heeft een beheersplan opgesteld voor het 'Vitensbos', het deel van het Eper bosgebied waar drinkwater wordt gewonnen. Eén van de speerpunten is 'wetten en regels naleven'. Dat suggereert dat dit elders niet gebeurt. Typisch.


 

IMG 20191005 WA0002

Klik er op voor een vergroting en zie dat alle hoop op ons is gevestigd.


de heerdKlik er op voor meer informatie.


 

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.