epernetbordje

Epe mien däärpien 3

EMD 3 cover Aangepast

Als er een prijs zou worden uitgereikt voor het boek dat bij de lezers het meeste enthousiasme losmaakt, gaat die zonder twijfel naar 'Epe mien däärpien 3'. Hier een persbericht en hier een interview met auteur Gert van den Esschert. Verkrijgbaar bij Boekhandel Bosch, de Read Shop en Uitgeverij Gelderland.

Laatste reacties

Bert Otterspeer, dank voor je tip, ik heb het daar gemeld.
Groeten, Bert H...
Lammert ut geweer an de rugge ze luusterd nooit.
https://lms.nederlandslicht.nl/epe/outages/report
Wel eens gebruikt, wordt...
Het voormalige boerderijtje van Drikus en Wim van Schoonhoven Hofmeijer. He...
ik heb met veel genoegen het stuk van mevrouw Boeve gelezen dat wat zij all...

Zoeken

Rond(ingen) deel 1

Overal waar je je begeeft, of het nu binnen is of  buiten, ervaar en zie je vormen. Dat kunnen rechte lijnen zijn, denk maar aan de horizon, wegen in de polder, bouwwerken enz. Veel vormen zijn ook rond of ovaal.

Als je je ogen goed de kost geeft, zie je vooral buiten heel veel ronde vormen of iets wat er voor door gaat. Dit kunnen echt ronde vormen zijn, cirkelvormig dus, maar ook gebogen vormen, ovale vormen en half ronde vormen. Het kunnen natuurlijke vormen zijn, denk maar aan onder andere de rode paddenstoel, rood met witte stippen, of een regenboog. Maar ze kunnen ook door mens en/of machine zijn gemaakt, of ergens neergezet, gebouwd of neergelegd. Op al mijn fotostrooptochten heb ik verscheidene vormen gefotografeerd, waaronder de ronde en ovale. Ik heb er een aantal voor u gesorteerd, die ik in twee delen plaats. Hieronder het eerste deel.

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.