De afgelopen vier dagen

Tja, wat moet je anders als foto's maken met dit weer van de afgelopen vier dagen, denk ik dan. Het is natuurlijk ook uitzonderlijk dat er zo veel sneeuw valt, meer als volgens mij de laatste tien jaar samen. Ik kan het mij dan ook niet anders herinneren. De nieuwe dakpannen in onze straat zijn na het groot onderhoud dusdanig glad, dat je steeds schrok van weer een kleine lawine die van de daken naar beneden kwam glijden. Enig nadeel van dit weer, het was wel van korte duur en in die tijd was er voor mij dus genoeg te fotograferen. De volgende foto's, gemaakt de laatste vier dagen, hebben dan ook allemaal met deze winter periode te maken.

Lees meer...

Buurt versiert Bongerdplein met kerstboom

Bewoners van het Bongerdplein en aanliggende straten hebben voor de 53e keer een mooie kerstboom geplaatst op het grasveld van het Bongerdplein. In 1964 startte de buurt dit initiatief en één van de eerste bewoners, Adri van Dijk, is nog steeds één van de animatoren. Ook dit jaar werd er vanwege de plaatsing een gezellig bijeenkomst georganiseerd, met een hapje en een drankje. De buurtbewoners hebben deze boom kunnen plaatsen met welwillende medewerking van Vos Civiele Techniek,  Adriaan van Essen Glasservice, Fam. van ‘t Hof uit Dijkhuizen en de Vrijwillige Brandweer van Epe.
 
 

Losloopgebied op de Renderklippen: vragen en antwoorden

kaart renderklippenDe hernieuwde plannen voor de Renderklippen en met name het instellen van een aanlijngebod voor honden houden veel mensen bezig en hebben veel vragen opgeroepen. In dit artikel probeer ik er een aantal te beantwoorden en staat ook een plattegrond waarop iedereen kan zien waar honden los mogen lopen en waar ze aangelijnd moeten worden.

Lees meer...

Voorproefje

Oef, wat was het zaterdag geweldig mooi in de natuur. Tijdens een wandelingetje over de Renderklippen had ik geen camera bij me, maar met een mobieltje waren ook nog wel wat aardige foto's te maken. Voor iedereen die het gemist heeft. Hopelijk krijgen we deze winter nog veel meer van dit soort dagen.

20171202 160249 Custom

Lees meer...

Luchten

Soms kijk ik met verbazing omhoog, hoe mooi luchten eigenlijk kunnen zijn. Het zijn niet altijd van die uitgestrekte grauw grijze vlakken als je naar boven kijkt, maar soms zie je van allerlei wolken partijen die goed hun werk doen om op te vallen en een mens blij te stemmen. De afgelopen week heb ik een paar van die momenten op de gevoelige sensor gezet.

Lees meer...

Prins Bernhard 'will follow' Linda Seinstra

maestro 4Linda Seinstra (51 jaar) is zaterdagavond in een uitverkocht dorpshuis de Hezebrink de ‘Maestro van Emst 2017’ geworden. Zij dirigeerde muziekvereniging Prins Bernhard bij het nummer ‘I will follow him’, een lied van Frank Pourcel en Paul Mauriat. In de finale versloeg zij Teun Mulder.

Lees meer...

Iets melden of vragen?
[email protected]

boek 1Nieuw boek van Bert op komst!
Epe op z'n mooist in beeld.

Klik hier voor informatie.boek 2

Op twitter

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.