Appels en peren plukken levert vermogen op voor goed doel

De Stichting Sidney and Friends uit Emst is maar wat blij met de opbrengst van het appels en peren plukken bij hoeve De Nijensteen in Veessen. Zo’n 70 vrijwilligers zijn op 29 augustus begonnen met het peren plukken en afgelopen week konden ze aan de stichting een cheque overhandigen van maar liefst 4550 euro. Hulde aan al deze vrijwilligers.

Lees meer...

Culemborgers voor 50ste keer op vakantie in De Bosrand

Hoeveel mensen in Nederland zouden voor de 50e keer naar hetzelfde vakantiepark gaan? Dat zullen er beslist niet veel zijn. Maar vakantiepark De Bosrand aan de Elspeterweg 45 in Vaassen, meerdere keren door gasten van BungalowSpecials.nl verkozen tot beste park van de Veluwe, heeft sinds vrijdag zo’n gezin. Henk (71) en Louise (69) van der Burgh uit Culemborg, volgend jaar 35 jaar getrouwd, zijn deze week voor de 50e keer als gast bij De Bosrand.

Lees meer...

Emster ouderensoos zoekt jokerliefhebbers

De Stichting Ouderen Soos Emst houdt iedere maandagmiddag een kaartmiddag in dorpshuis de Hezebrink. ,,Op dit moment hebben we een probleem wat betreft het jokeren’’, zegt Freek Bonhof van de stichting. ,,We zijn dringend op zoek naar mensen die graag een kaartje willen leggen en dan met name jokeren. Maakt niet uit of je een man of vrouw bent, maar kom op de maandagmiddag naar de Hezebrink. Het is altijd heel erg gezellig bij ons’’, zegt Bonhof. Jokeraars die belangstelling hebben, kunnen meer informatie krijgen bij Freek Bonhof, hij is telefonisch te bereiken op 0578-661727.

Heel Emst op de been voor fair ten bate van de Hezebrink

Onder werkelijk ideale weersomstandigheden werd zaterdag rond de Hezebrink, tijdens burendag, een fair gehouden met daarbij een bakwedstrijd onder de noemer ‘Heel Emst bakt’ en een sponsorloop, waar de leerlingen van de beide basisscholen uit Emst aan meededen. De Hezebrink wilde, samen met het bedrijfsleven en bevolking van Emst en omstreken, een bedrag inzamelen om, in het nieuwe dorpshuis, een goed voorzieningniveau voor iedereen realiseren, zoals aanpassingen voor (minder-)validen, een lift, sport en spelmaterialen etc.

Lees meer...

Iets melden of vragen?
[email protected]

boek 1Nieuw boek van Bert op komst!
Epe op z'n mooist in beeld.

Klik hier voor informatie.boek 2

Op twitter

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.