Daar is ze weer! 412: Betrapt!

Op de sportschool is er een speciaal programma voor mensen die willen afvallen. Dit programma is in samenwerking met een diëtiste en een lifestyle coach. Ik had er graag aan meegedaan, dacht dat ik ook wel in aanmerking kwam, gezien mijn BMI. Maar helaas, het is een programma niet alleen om af te vallen, maar ook om meer in beweging te komen.
En daar ging het mis. Want minimaal twee keer in de week anderhalf uur sporten, hele diensten lopen op mijn werk en af en toe een fikse wandeling: de screeningscommissie zag geen mogelijkheden om me nog meer in beweging te krijgen. Dus … Helaas … (Aan de andere kant, word ik een keer ergens voor afgewezen, ben ik stiekem toch een beetje blij.)

 

Nu zie ik wat nieuwe gezichten in de sportschool. Van hen die wel aan het programma mogen meedoen. Met één dame kan ik altijd gezellig praten. We kennen elkaar verder niet, maar kletsen er vrolijk op los en in ‘het wild’ komen we elkaar ook wel eens tegen.
We proberen elkaar te motiveren en ik vraag altijd hoe het met haar programma gaat. ,,Heel goed, zei ze de laatste keer, ik val af en kan het ook echt merken!”

Een paar dagen later doe ik boodschappen op het dorp.
En wie zie ik bij het raam zitten bij Bakker Bart?
Mijn sportvriendin!
Ik tik op het raam, zwaai met mijn wijsvinger en roep: ,,Foei! Betrapt!”
We blijken dezelfde humor te hebben, ik hoor haar buiten lachen.
De keer er op in de sportschool vertelde ze dat ze getrakteerd werd en dat dat mocht van haarzelf omdat het zo goed ging.
Hartstikke goed! De boog kan niet altijd gespannen staan!

 

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

Terzijde

samen

Houd vol, we moeten met z'n allen door deze crisis. Houd rekening met elkaar en wees extra lief voor iedereen die dat nodig heeft.

 

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.