Daar is ze weer! 405: Verdwalen

Hoe we het voor elkaar krijgen, Joost mag het weten. Maar we zijn keigoed in verdwalen!

Dus toen de auto een grote beurt kreeg voor de vakantie, lieten we Tom ook updaten. Overigens is hij de redding van ons huwelijk omdat hij feilloos de weg weet en echtgenoot wel naar hem luistert. Dus we dachten blindelings te kunnen gaan rijden van ons chalet in Stamsried naar Neurenberg. Google Maps gaf op de telefoon 1,5 uur rijden aan. Het werden er drie. Want of Tom was alleen geüpdatet voor Nederland, of hij was ook op vakantie, maar hij leidde ons precies de andere kant uit. Gelukkig had zoonlief me net een half jaar geleden uitgelegd hoe Google Maps werkt en lag er toevallig een snoertje in de auto, dus uiteindelijk zijn we er wel gekomen. Ha, we laten ons niet meer naaien! (En o ja, voor de zekerheid hadden we ook nog wat kaarten in het dashboard.)

Dat was de enige keer deze vakantie dat we met de auto verdwaalden.

Lopend is het ons ook overkomen. Waar volgens een bord op anderhalve kilometer een groot kruis op een berg te bewonderen was hebben wij dat na tweeënhalf uur wandelen niet kunnen aanschouwen. Verdwaald. In het Beierse Woud. Zonder Tom, Google Maps (geen bereik) of kaarten.
Gelukkig had ik onthouden hoe we gelopen waren en stonden er tekentjes, dus uiteindelijk kwamen we (gaar) wel weer bij de auto uit. Aan het eind van de terugtocht zagen we de markeringen voor de juiste route wel. Maar we durfden het niet meer aan.
Het was een mooie tocht en prachtig weer.
Dat dan weer wel.

 

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

Terzijde

samen

Houd vol, we moeten met z'n allen door deze crisis. Houd rekening met elkaar en wees extra lief voor iedereen die dat nodig heeft.

 

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.