Daar is ze weer! 403: Foto

We waren nog van de generatie die een fototoestel meenam op vakantie. Maar aangezien de foto`s genomen met de smartphone een stuk beter zijn, laten we het toestel nu thuis. Echtgenoot heeft nog niet echt handigheid, de meeste foto`s die hij maakt zijn bewogen. Maar ik blijf aandringen dat hij af en toe een foto van me neemt, er zijn te veel fotoalbums waar ik zelf niet in voor kom.

 

Maar af en toe wil je ook wel eens een foto met z`n tweetjes. Met een mooie achtergrond. Oftewel, een selfie. Nou ben ik daar ook niet echt handig mee. De laatste keer dat ik het probeerde heb ik per ongeluk mezelf gefilmd. Toen ik het filmpje terug zag stond het schaamrood me op de kaken. Het zal voor een ander hilarisch zijn, maar uit voorzorg heb ik het filmpje verwijderd. (Reden: driedubbele onderkin, showen naar wat ik dacht dat de camera was, een aantal keren ‘fuck’ etc.)

Nu liepen we het Beierse Woud uit en in de verte stond de kerk van Stamsried, de plaats waar wij verbleven. En kreeg ik prompt een goed idee.
,,Zullen we hier een selfie maken met op de achtergrond de kerk?” vroeg ik echtgenoot.
We poseerden en ik bekeek het resultaat.
,,Hé, dat is gek, ik zie de kerk helemaal niet meer.”
Nog een keer. Weer geen kerk.
Toen ging er een lampje branden. Waar de kerk hoorde te staan stond op de foto het hoofd van echtgenoot. Dan maar een foto van de kerk zonder ons.
In het huisje aangekomen bekeek ik de foto.
Weer geen kerk te zien.
Er stond een boom voor.

 

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

Terzijde

samen

Houd vol, we moeten met z'n allen door deze crisis. Houd rekening met elkaar en wees extra lief voor iedereen die dat nodig heeft.

 

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.