Daar is ze weer! 397: Samen een avondje uit

Onze jongens zijn op een leeftijd waarop ze niet meer zo vaak met ons ergens heen gaan. Ze hebben hun eigen leven met eigen vrienden. Af en toe gaan ze (verplicht) mee naar een verjaardag in de familie of met ons mee uit eten. Soms mis ik ze wel, ze wonen nog thuis maar zie ik ze amper. Tel daarbij op mijn onregelmatige diensten en dan kan het zomaar voorkomen dat ik ze op woensdagavond weer zie, na op zondag afscheid van ze te hebben genomen.

Maar onlangs was het weer ouderwets gezellig. Nou ja ouderwets, dat niet helemaal. Want de setting was anders. We waren met z`n allen op één en hetzelfde evenement, namelijk op een Epische avond.
De heren deden mee aan de drankvoorziening, hetzij in de dranktent hetzij in de muntenwagen. Maar ze waren er. En wij ook.
We kletsten lekker bij met oude en nieuwe vrienden en bij tijd en wijle kwam één van onze nazaten langs voor een babbeltje.
Terwijl ik trots stond te wezen op de jongelui die toch maar mooi een avond vrijwillig goed lieten verlopen voelde ik ook in één keer weer dat gevoel van verbondenheid.
He, gezellig, samen uit! Niet bij elkaar, maar toch op hetzelfde evenement.

 

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

Terzijde

samen

Houd vol, we moeten met z'n allen door deze crisis. Houd rekening met elkaar en wees extra lief voor iedereen die dat nodig heeft.

 

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.