Daar is ze weer! 375: Winkels verdwijnen

En weer zijn er een aantal winkels in zwaar weer of verdwijnen zelfs. Triest om te zien dat steeds meer winkelstraten lege plekken hebben. Natuurlijk zijn internetaankopen hier mede oorzaak van, maar soms ligt het ook aan winkels zelf.

Dan hebben ze niet wat jij op dat moment nodig hebt. En dan ga je van pure ellende toch naar het grootste online warenhuis. Dat de volgende dag het keurig bij je thuis aflevert. (Of een paar dagen later, omdat je zelf niet thuis bent …)

Wat mij wel eens gebeurt als ik naar bestaande winkels ga, is dat ik meer koop dan van tevoren bedacht. Dat heb ik online niet. Dan zoek ik alleen op wat ik nodig heb en bestel dat. Maar in een winkel loop ik tegen allerlei verleidingen aan. En daar wil ik nog wel eens voor zwichten.

En zo kon het gebeuren dat ik onlangs naar het dorp ging voor een oorthermometer (wat zijn die dingen duur, van schrik liet ik hem gewoon liggen!) en met een braadpan thuis kwam. (Was in de aanbieding!) Dat zou me met het online warenhuis echt niet gebeurd zijn!

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

Terzijde

samen

Houd vol, we moeten met z'n allen door deze crisis. Houd rekening met elkaar en wees extra lief voor iedereen die dat nodig heeft.

 

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.