Daar is ze weer! 373: Vallen

Het gebeurt me zelden meer, dat ik val. Zal de leeftijd wel zijn denk ik, het gaat niet allemaal meer zo snel.

Maar die gedachte is nog niet helemaal in mijn hoofd gesetteld. Op een zondagmiddag hadden we een verjaardag. Voor de gein weer eens een rokje aangedaan. Omdat ik mijn haar nog moest doen met de panty in de badslippers en daar ging ik … Vanaf de zesde tree (van onderen gezien) met een enorme gang naar beneden. Uit de badslipper gegleden.

Een enorme pijn schoot door mijn rug. O nee hè, dat kan ik niet gebruiken, ik moet over vier dagen de nachtdienst in, schoot het door mijn hoofd. Mijn huisgenoten kwamen op het gerommel op de trap en mijn oerkreet van schrik af. Maar eerst wilde ik even bijkomen. Kijken of ik niets gebroken had. Of mijn heup nog heel was, (ja, beide benen zijn nog even lang - hoezo beroepsdeformatie) en ook de tenen konden nog wiebelen. Voorzichtig overeind. Meteen twee paracetamol. En eigenlijk: veel lopen, maar dat ging een beetje moeilijk op de verjaardag.

Twee dagen rustig aan gedaan en toen weer voorzichtig gaan sporten. De legpress met z`n 50 kg was teveel van het goede, alles ging trillen. Maar de rest een beetje rustiger aangedaan en ziedaar, precies een week na de val was de pijn weg. Ik ben er van overtuigd dat het sporten daaraan heeft bijgedragen. De nachtdienst ging goed en ik ben blij dat ik weer bijna pijnvrij door het leven kan.
Voor mij voorlopig geen rokjes meer!

 

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

Terzijde

samen

Houd vol, we moeten met z'n allen door deze crisis. Houd rekening met elkaar en wees extra lief voor iedereen die dat nodig heeft.

 

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.