Daar is ze weer! 370: Afgebeuld

Na twee jaar hetzelfde sportschema gevolgd te hebben wordt het tijd voor wat anders. Die twee jaar was op mijn verzoek, ik wilde het allemaal goed onder de knie krijgen en bovendien verzwaarde ik mijn programma zelf wel. Dat ging goed, de frequentie en gewichten werden verzwaard en op een dag besloot ik dat ik toe was aan een nieuwe uitdaging.

De sportinstructeur liep met me mee en maakte een nieuw schema. Op wat opmerkingen van mijn kant - ,,Wil je me dood hebben” - werden er wat aanpassingen gemaakt en nu sport ik weer even fanatiek als daarvoor.

Alleen… die ene oefening…. Daar kwam ik niet onderuit. Die werd niet veranderd, daar kon niet aan getornd worden, dat bleef zo.
En die oefening is: met een gewicht van 15 kilo op mijn buik mijn bekken drie keer 12 keer omhoog duwen.
En nu komt het: alleen al het gewicht pakken kost me moeite. Als ik me dan geïnstalleerd heb met het gewicht op mijn buik, dan lukt het nog wel met die oefeningen. Maar om het gewicht weer van mijn buik af te krijgen…. Ik rol het maar naar de zijkant, meestal komt `ie met een dreun op de grond.

Pas was ik er weer mee aan het stoeien. Een kennisje riep: ,,Hé Anita, gaat het?”
En ineens schoot het door mijn hoofd: ,,Vrouw bedolven onder gewicht.”
Met die slappe lach lukte het helemaal niet meer.

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

Terzijde

samen

Houd vol, we moeten met z'n allen door deze crisis. Houd rekening met elkaar en wees extra lief voor iedereen die dat nodig heeft.

 

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.