Daar is ze weer! 362: Epe is bij de tijd

Af en toe maai ik over mijn nachtkastje. Dat gebeurt meestal als ik half slaapdronken uit mijn bed kom. Mijn wekker moet het daarbij vaak ontgelden. En nu doet hij dus niets meer.

Het is een wekker op batterij met grote rinkelbellen. Dat is het enige geluid dat door de oordopjes heenkomt. Want zonder oordopjes in kan ik niet slapen. Maar ja, ik moet toch wel de wekker horen. Vandaar dit model.

Nadat het ding voor de tigste keer van het nachtkastje is gestoten zit er, nadat ik het onder mijn bed vandaan gevist heb, geen leven meer in. Hartstikke dood. Kan het ding niets aan doen. Het is puur mijn onhandigheid. Dus op naar de Hema, waar ik deze wekker gekocht had.

Helaas …
Geen wekkers, in verband met balansen. Jammer, want hoe word ik morgen nou wakker?
Ik heb een vroege dienst, dus dat is wel een dingetje.
Dus … naar de Blokker. Zelfde verhaal. Overmorgen zijn de wekkers er weer wordt me beloofd.

Dan maar het reiswekkertje gebruiken en echtgenoot vragen me te wekken als hij klaar is in de douche.
Dat werkt goed.
Twee dagen later loop ik naar de Blokker. De wekkers zijn nog niet aangevuld. Bij de Hema ook niet.
Epe is bij de tijd!

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

Iets melden of vragen?
[email protected]

Terzijde

Wat is het toch altijd frappant dat bij alle partijen na de verkiezingen feest wordt gevierd. Bij de winnaars uiteraard, maar ook bij de verliezers, omdat het verlies kleiner was dan verwacht, omdat de partij 'weer klimt', omdat de partij de grootste is gebleven, omdat ze een 'factor van belang' is gebleven, omdat de uitslag weliswaar slechter is dan de vorige keer maar beter dan in de peilingen, enzovoorts. Dus eigenijk alleen maar winnaars en geen verliezers. Politiek ten voeten uit.VA02 2019 01 Aangepast

De nieuwe VA-krant is een heel bijzondere. Om naar uit te kijken! Hier vast een leuk voorproefje!100% wild: vanmorgen twee wilde zwijnen met 16 biggetjes gezien. Ze zijn er vroeg bij. Voorjaarsbode? Nee, zachte winter, want de draagtijd is bijna vier maanden.Vrolijk makend filmpje van de dag over Jenny, een paard dat dagelijks alleen aan de wandel gaat.Prachtadvertentie in De Schaapskooi .In De Telegraaf: Gezin uit Epe kreeg plots Syrische buren: ’Nu hulp nodig’Ons buitengebied is vergeven van percelen waarop kerstbomen, buxussen en ander landschaps ontsierend groen wordt geteeld. Wij vinden dat verschrikkelijk. En het ergste is, dat de gemeente er nog vrolijk aan meewerkt ook om nog eens een terrein van 36 voetbalvelden groot te bestemmen voor kerstbomen. Hoe haal je het in je hoofd! Vraag eens rond hoeveel mensen dat wèl mooi vinden. Nog even en we houden geen weiland meer over. Bescherm het landschap eens, in plaats van een bedrijf dat te laten verpesten! Hé, 'bescherm het landschap' is ook de naam van een actiegroep en website die zich daar tegen verzet. Goed werk mensen! Hulde!Epe mien däärpien deel 3 van Gert van den Esschert ligt nog in de winkel en daar is nu deel 1 ook bij gekomen. Het is de vierde herdruk van het succesvolste boek uit de serie, waar nog steeds veel vraag naar is. Snel naar de winkel of bestellen bij Uitgeverij Gelderland, voordat het weer uitverkocht is!Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.