Daar is ze weer! 360: De slimste mens

Met plezier keken we de afgelopen periode naar ‘De slimste mens’.

Iedereen heeft zo zijn favoriete onderdeel en er is één onderdeel waar echtgenoot finaal op afknapt: de finaleronde. Elke keer als een kandidaat probeert tijd te rekken, komt zijn commentaar: ,,Dat moeten ze er uit doen, dat is zo irritant, dat heeft niets met het spel te maken.” We weten inmiddels dat niets zeggen en zeker niet er tegenin gaan het beste werkt. Anders mis je de finale.

Zelf mag ik graag wordfeuten. Zo kon ik onlangs een bijzonder mooi woord leggen, met alle letters en een score van 109 punten. Net als mijn tegenstander was ik onder de indruk.
Ze appte en feliciteerde me. Ik antwoordde dat ik eindelijk eens de juiste letters had gekregen.
Ze vroeg zich af wie bepaalde welke letters iemand kreeg. Ik kreeg er een visioen bij; iemand die achter de schermen een aantal letters willekeurig uitdeelde. Ik appte haar terug dat het misschien wel een idee was om Wordfeud bij De slimste mens te behandelen.
Maar dan niet in de eindronde!

(En nee, voordat er mensen zijn die reageren met ‘dat zal automatisch gaan via de computer’, dat had ik heus zelf ook bedacht!)

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

Terzijde

samen

Houd vol, we moeten met z'n allen door deze crisis. Houd rekening met elkaar en wees extra lief voor iedereen die dat nodig heeft.

 

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.