Daar is ze weer! 349: GHB

Onlangs hadden we een behoorlijke verstopping. De flessen gootsteenontstopper vlogen er doorheen.

Dat kon zo niet langer. Zo`n twee jaar terug hadden we hetzelfde euvel, daarvoor zeker 20 jaar niet, dus een ander bedrijf gebeld. Dat een hele ochtend bezig was en uiteindelijk een bypass uitvoerde. En als tip meegaf: ,,Elke week een scheutje gootsteenontstopper of wat soda door de afvoer gooien, mevrouw!”

Omdat ik weet dat ik zoiets ga vergeten, want het zit niet echt in mijn systeem, zet ik de fles gootsteenontstopper op het aanrecht.
Daar staat-ie nu al vier weken en nog nooit heb ik er een scheutje van gebruikt. Gewoon, vergeten. Wel heb ik twee afvoerzeefjes gekocht (meteen maar één voor de bijkeuken) dus ik heb de geruststellende gedachte dat dat ook helpt. En verder denk ik nooit meer aan de fles, die hoort nu gewoon bij de spullen op het aanrecht.

Tot….
Tot dat moment dat mijn fles het journaal haalde. Er was een item over jongeren die zelf de drug GHB maakten. En dat ze daar gootsteenontstopper voor gebruikten.
Dus om niemand op enge gedachten te brengen ruim ik het nu maar op.
Wat ik me nu wel telkens afvraag: ,,Zouden de letters HG van de gootsteenontstopper iets te maken hebben met de letters GHB?”

 

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

Terzijde

samen

Houd vol, we moeten met z'n allen door deze crisis. Houd rekening met elkaar en wees extra lief voor iedereen die dat nodig heeft.

 

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.