Vandaag nog mailtje naar de burgemeester sturen om levensbedreigende situatie van gezin te voorkomen

pakistani 3Als u met een simpel e-mailtje wilt bijdragen aan een poging om vier levens te redden, moet u beslist dit verhaal lezen en een berichtje sturen naar de burgemeester van Epe. Het gaat om de levens van de familie Israel, vier Pakistani die in twee jaar tijd op een bewonderenswaardige manier zijn ingeburgerd in Epe, maar op de nominatie staan om via Polen naar Pakistan te worden gestuurd. Omdat ze christenen zijn en om die reden Pakistan zijn ontvlucht, zit het er dik in dat ze daar niet lang meer te leven hebben en hen hetzelfde lot wacht als hun 8-jarige dochtertje/zusje en een oom, die zijn vermoord. Stuur het mailtje vandaag nog, voordat het te laat is.

 

Klik hier om verder te lezen

Daar is ze weer! 288: Hangmat

Dagje wellness gedaan, heerlijk, even bijkomen van de eerste halve schooldag dit jaar. Ik moet alleen nog leren hoe een hangmat werkt.

Ze hangen aan palen, dicht bij het meer en het ziet er altijd aanlokkelijk uit. Het lijkt me heerlijk om een beetje gewiegd te worden door de wind, een beetje omhoog te kijken naar de wolken en een beetje weg te dromen.
Dus stelde ik echtgenoot voor om in een hangmat te gaan liggen. Hij zag de bui al hangen; ,,Moet dat?”

Ik gaf de hangmat een klein zetje en probeerde erin te gaan liggen. Maar het werd meer zitten. Met bijna mijn billen op de grond. Het zat niet lekker, ik moest vast hoger.
Dus probeerde ik eruit te komen, maar dat ging ook niet helemaal zoals gepland. Ik ging alle kanten op, behalve de goede. Bijna ging ik plat op m’n plaat, ik kon me nog net vastgrijpen.
En slingerde heen en weer.

Uiteindelijk was ik eruit geklommen en probeerde het opnieuw. En weer was het meer zitten dan liggen, met weer bijna met de billen op de grond.
Manlief keek het allemaal eens aan en zei: ,,Het zit er niet echt elegant uit.”
Nee, natuurlijk niet, dat weet ik ook wel en lekker ligt het ook niet.

Een volgende keer laat ik het wel bij dromen!

 

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Gerard van de Schepop

    Ook ik heb er 'jaren' over gedaan om een goede ligging te krijgen. Iedere dag gedurende mijn siesta even wiegen met mijn linker been op de grond als afzetmetode. Na een tidje ben ik zo in slaap weggedut. Doorzetten en niets om anderen te geven!

Iets melden of vragen?
[email protected]

boek 1Nieuw boek van Bert op komst!
Epe op z'n mooist in beeld.

Klik hier voor informatie.boek 2

Op twitter

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.