Daar is ze weer! 24. Leeftijd

Dit jaar werd ik 44. Een getal dat je niet kunt omdraaien, zoals veel cliënten waar ik voor werk, doen. 83 wordt dan 38, en dan kun je iemand een mooi compliment maken, dat hij of zij er nog zo goed uit ziet. Maar met 44 gaat dat niet lukken.

Vroeger was ik op mijn verjaardag altijd een beetje weemoedig, weer een jaar dichter bij mijn dood. Maar het verstand komt met de jaren blijkbaar, tegenwoordig vier ik het feit dat ik weer een jaar heb mogen leven.

Maar wat is 44 nou voor een leeftijd… ik kan er weinig mee. Ik voel me niet ‘middelbaar’, maar ben ook niet meer piep. Mijn oudste zit op het MBO, maar als ik jonge ouders door de straat zie fietsen, voel ik me ‘one of the guys’.
Wat is dat toch?
Mijn onbedaarlijke lachbuien zijn ook niet opeens over gegaan toen ik veertig werd, maar verdraaid! Ik heb ze vier jaar later nog!
Ik ben nog steeds in voor een practical joke en soms dans ik nog gewoon door de kamer, tot ergernis van mijn huisgenoten.
Maar wanneer houdt dat nou op? Wanneer word ik volwassen?

Kleding…. Ook zoiets…. Ik kan niet meer dragen wat de jonge meiden dragen, dat weet ik heus wel. Alhoewel, soms zie ik meisjes met te veel lijf voor de rokjes die ze dragen en het boeit ze niets! Dus dat zou misschien nog wel kunnen….. Aan de andere kant, wat is nou kleding voor een 44-jarige?
Want ik heb ook geen zin om in oma-kleding rond te sjouwen, maar ja, de oma`s van tegenwoordig gaan zich ook steeds jeugdiger kleden. Help!

Waar staat de 44 jarige? En wat trek ik aan?

-wordt vervolgd-

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

Terzijde

samen

Houd vol, we moeten met z'n allen door deze crisis. Houd rekening met elkaar en wees extra lief voor iedereen die dat nodig heeft.

 

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.