Bij ons in Brazilië. 173: Wonderen in een tropisch bos

Violeta 4 (Custom)Violeta, een dochter van goede vrienden van ons, woont met haar ouders in een klein houten huisje midden in een bos op het condominium waar ook wij een huisje bezitten. Zij werkt in de stad als interieurarchitecte bij haar vader. In haar klein autootje overbrugt zij de afstand van 40 kilometer vijf maal per week. De weekenden zijn voor haar grote passie: de fotografie en vooral de macrofotografie.

 

 

 

Violeta 1

Het bos wordt als wild bos onderhouden, maar wel met de aanplant van vooral orchideeën. Vandaag laat ik weer enkele van haar foto's zien. Dit keer vooral van waterdruppels die na een flinke regenbui aan stengels blijven hangen. Kleine wonderen van doorzichtigheid en weerspiegeling.

violeta 2

violeta 3 (2)

Violeta 4
En dan natuurlijk ook bloemen in al hun variëteit. Vooral de orchideeën en andere exotische soorten worden door haar kunstenaarsogen in al hun schoonheid getoond. Wat kan onze wereld toch mooi zijn.

violeta 6

Violeta 7

Violeta 8

Violeta 9

Violeta 10

Violeta 11

Violeta 12

Violeta 13

Violeta 14

Violeta 15

Violeta 16

Violeta 17

Violeta 18

Violeta 19

Violeta 20

Als afsluiting wat vruchten in die wonderbaarlijke bostuin.

Violeta 21

Violeta 22

Wij maakten tot slot een eind aan een rode, maar wilde passievrucht die wij als cadeau op ons bord voorgeschoteld kregen. Heerlijk zoet van smaak.

Violeta 23

Volgende week wat vogels en vergezichten gezien door Violeta's ogen.

 

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

Terzijde

samen

Houd vol, we moeten met z'n allen door deze crisis. Houd rekening met elkaar en wees extra lief voor iedereen die dat nodig heeft.

 

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.