Bij ons in Brazilië. 88: Lentebloemen

Alles wat schoon is in de rijke natuur laat ik graag zien aan andere mensen, vooral in de Braziliaanse lentetijd waarin wij nu leven. Vooral bloemen oefenen een speciale aantrekkingskracht uit, vooral op de vrouw.

De volgende serie foto’s is een eerbetoon aan de vrouw die achter iedere grote of kleine man staat.
Schoonheid moet gedeeld worden. Dat is ook, geloof ik, de basis van alle mensen die op Facebook iets over zichzelf willen zeggen. Zij willen dat andere mensen even keuren wat zij zo aan schoonheid meemaken en de schone dingen die zij zien of aanschaffen `leuk’ vinden.

Het is ook de drijfveer van hen die op vakantie gaan. Even een tijdje op mooie plekjes vertoeven die ons dagelijkse leven met zijn dodelijke routine en ongemakken  even doet vergeten.

Vandaag neem ik jullie even mee naar ’t Hemeltje en omgeving  en laat ik bloemen zien die ik in een periode van een paar weken heb gefotografeerd. Samen gaan wij even wandelen.

bloemen (1)

bloemen (2)

bloemen (3)

bloemen (4)

bloemen (5)

bloemen (6)

bloemen (7)

bloemen (8)

bloemen (9)

bloemen (10)

bloemen (11)

bloemen (12)

En voor de november- en decembermaand deze eenzame en wonderbaarlijke kerstster (Euphorbia Pulcherrima), die ons nu al in de goede feer brengt. Hier kun je meer over de Kerstster lezen; interessant als voorbereiding op de kersttijd.

bloemen (13)

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.