Geld over de balk

,,Wat is dat toch telkens met de gemeente Epe?’’ vraagt  Bert de Weerd zich af. ,,Het lijkt erop dat het beleid van het college in Epe er op gebaseerd is om te bezuinigen op zaken die de burgers raken, zoals het niet opruimen van zwerfvuil, de bezuinigingen in de groenvoorziening en de bezuinigingen die er voor gezorgd hebben dat professionele medewerkers van Koppel die goed werk verrichtten voor de gemeenschap, op straat zijn komen te staan.’’

Dit alles om dit geld vervolgens  te stoppen in prestigeprojecten waarvan men van tevoren kan nagaan dat het jammer is van het geld. Denk aan de Veluwelijn, grote dure bussen waardoor de wegen aangepast moeten en vervolgens… Dit is zelfs op TV geweest en werd terecht bestempeld als een geldverslindend zogenaamd “Geld over de balk”- project. Wil men over enkele jaren weer op TV komen?

Het college van B&W doet in ieder geval goed zijn best door nog voor de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2014 er allerlei prestigeprojecten door te jassen. Het wildraster en de ‘markthal’ die er volgens het college moeten komen, zijn hier goede voorbeelden van.

Gezien hetgeen er de laatste tijd allemaal in Epe besloten wordt zonder dat daar echt draagvlak voor is, vrees ik voor wat er dit najaar allemaal in “politiek Epe” staat te gebeuren. Bij deze stel ik dan ook voor om het reces eens te laten duren tot maart 2014. Ik denk dat er dan veel geld bespaard zal worden!

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden
Powered door Komento