Magneetvissers halen jachtgeweer boven water

Jachtgeweer magnetar magneet visser (Custom) (2)Drie ‘magneetvissers’ hebben vandaag een jachtgeweer opgevist in de Grote Wetering aan de Plakkenweg in Heerde, meldt één van hen, Reinout Volkers.

Hij, Peter Koetzier en Matthijs Brummel vissen met Magnetar magneten en haalden diverse ijzeren voorwerpen omhoog. De magneten hebben een trekkracht van 200 en 300 kg. Vandaag was de vangst bijzonder. Eerst werden kogels gevonden en later een compleet jachtgeweer.

Omdat het geweer afkomstig kan zijn van criminele activiteiten, is de politie ingeschakeld, die het geweer voor nader onderzoek heeft meegenomen. Het geweer was nog schietklaar en geregistreerd volgens het Schengen verdrag, waaruit blijkt dat het door de politie gezocht wordt.

Jachtgeweer Grote  Wetering Magnetar (Custom)

Jachtgeweer magnetar magneet visser (Custom)

ongebruikte jachtpatronen (Custom)

politie jachtgeweer (Custom)

 

 

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.

 

Iets melden of vragen?
[email protected]

 

Terzijde

Zoals gewoonlijk wordt er vanaf medio oktober 's avonds al weer veel vuurwerk in Epe afgestoken. Voor vele tientallen zo niet honderden honden een hel en voor veel mensen een brok ergernis. Niet dat het veel zal helpen, maar toch: s.v.p. z.s.m. een algeheel vuurwerkverbod!


Wat een akelige dienstklopper die dit heeft gedaan! Ontslaan, die minkukel! En dan de gemeente en politie, die geen reactie willen geven omdat het nog 'onder de rechter' is. Zó flauw, wees een 'vent' en erken gewoon dat er iets gruwelijk is mis gegaan.

IMG 20191005 WA0002

Klik er op voor een vergroting en zie dat alle hoop op ons is gevestigd.


de heerdKlik er op voor meer informatie.


 

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.