Vandaag nog mailtje naar de burgemeester sturen om levensbedreigende situatie van gezin te voorkomen

pakistani 3Als u met een simpel e-mailtje wilt bijdragen aan een poging om vier levens te redden, moet u beslist dit verhaal lezen en een berichtje sturen naar de burgemeester van Epe. Het gaat om de levens van de familie Israel, vier Pakistani die in twee jaar tijd op een bewonderenswaardige manier zijn ingeburgerd in Epe, maar op de nominatie staan om via Polen naar Pakistan te worden gestuurd. Omdat ze christenen zijn en om die reden Pakistan zijn ontvlucht, zit het er dik in dat ze daar niet lang meer te leven hebben en hen hetzelfde lot wacht als hun 8-jarige dochtertje/zusje en een oom, die zijn vermoord. Stuur het mailtje vandaag nog, voordat het te laat is.

 

Klik hier om verder te lezen

Stoer buiten leven thema Pure Pinksterfair bij Cannenburch

2.Cooking on campfire Custom Custom‘Stoer buiten leven’ is dit jaar het motto van de Pure Pinksterfair bij kasteel Cannenburch. Bezoekers kunnen van alles verwachten voor wat betreft onder meer buiten wonen, buiten koken, buitensport, kortom: het stoere actieve leven buitenshuis. Het een festijn waar genieten met een hoofdletter wordt geschreven wordt op 20 en 21 mei gehouden.

 

De prachtige locatie, gevarieerde en gepassioneerde standhouders, verrassende demonstraties, lezingen en workshops én gastvrije sfeer zorgen ervoor dat iedereen die van eerlijk en natuurlijk houdt, een heerlijke dag beleeft.

Bezoekers kunnen heerlijk struinen tussen de ruim honderd stands in het prachtige park van Geldersch Landschap & Kasteelen. De standhouders bieden een breed scala aan buitenartikelen, stoere woonaccessoires en heerlijke streekproducten. Hun gasten kunnen zich - samen met hun kinderen – laten verrassen door een boeiende of spannende demonstratie, lezing of workshop en actief meedoen. Er is een klimwand, er wordt iets gedaan met bushcraft en survival, iedereen kan sporen zoeken, navigeren en misschien zelfs wel een vuurtje maken. Daarna kan iedereen uitrusten en heerlijk genieten bij verschillende foodtrucks.

Toegang: € 7,50, kinderen tot 12 jaar gratis
Openingstijden: zondag 20 mei: 10:00 – 18:00 uur en maandag 21 mei: 10:00 - 17:00 uur
Meer informatie: www.depurepinksterfair.nl

2.Cooking on campfire Custom

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

Iets melden of vragen?
[email protected]

boek 1Nieuw boek van Bert op komst!
Epe op z'n mooist in beeld.

Klik hier voor informatie.boek 2

Op twitter

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.