Vandaag nog mailtje naar de burgemeester sturen om levensbedreigende situatie van gezin te voorkomen

pakistani 3Als u met een simpel e-mailtje wilt bijdragen aan een poging om vier levens te redden, moet u beslist dit verhaal lezen en een berichtje sturen naar de burgemeester van Epe. Het gaat om de levens van de familie Israel, vier Pakistani die in twee jaar tijd op een bewonderenswaardige manier zijn ingeburgerd in Epe, maar op de nominatie staan om via Polen naar Pakistan te worden gestuurd. Omdat ze christenen zijn en om die reden Pakistan zijn ontvlucht, zit het er dik in dat ze daar niet lang meer te leven hebben en hen hetzelfde lot wacht als hun 8-jarige dochtertje/zusje en een oom, die zijn vermoord. Stuur het mailtje vandaag nog, voordat het te laat is.

 

Klik hier om verder te lezen

10 maart caravan keuring

veiligverkeernederland vvn1Over 2 maanden is het alweer Pasen, Caravanners gaan dan weer de weg op. De eerste Caravanners, een ander woord voor Caravan bezitters, zoeken dan alweer een plekje op de Camping, weer even uit proberen.

Om met een prettig gevoel de weg op te gaan is het van essentieel belang dat de combinatie auto-caravan zo veilig mogelijk is.
De trekkende auto is meestal wel in orde, echter de caravan staat vaak maanden in de stalling, men denkt dan het zal dit jaar ook wel weer goed gaan, gasfles erin, banden op spanning, rijden maar.
Maar zo werkt het niet, de caravan moet wel degelijk elk jaar op veel punten gecontroleerd worden, o.a. remmen, gasaansluiting en verlichting.

Wij, als Veilig Verkeer Nederland afdeling Epe, hebben de firma Ten Have bereid gevonden om in onze gemeente de caravan keuring uit te voeren.
In de voorbereiding op deze keuring hebben wij als VVN geconstateerd het bij deze vakmensen in goede handen is.

De keuringen vinden plaats op 10 maart 2018 bij Caravan service Ten Have, Eperweg 31, 8162 RZ in Epe.

Wilt u meedoen dan dient u zich zo spoedig mogelijk op te geven, want vol is vol.

Aanmelden kan via email bij Joop Hagen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch bij Frans ter Horst 0578-616380
De kosten voor leden van VVN zijn € 15,00 voor niet leden € 25,00, dit op de dag zelf graag contant voldoen.

Eventuele reparaties kunnen op afspraak voor eigen kosten worden uitgevoerd.

IMG 20180130 195920

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

Iets melden of vragen?
[email protected]

boek 1Nieuw boek van Bert op komst!
Epe op z'n mooist in beeld.

Klik hier voor informatie.boek 2

Op twitter

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.