Vandaag nog mailtje naar de burgemeester sturen om levensbedreigende situatie van gezin te voorkomen

pakistani 3Als u met een simpel e-mailtje wilt bijdragen aan een poging om vier levens te redden, moet u beslist dit verhaal lezen en een berichtje sturen naar de burgemeester van Epe. Het gaat om de levens van de familie Israel, vier Pakistani die in twee jaar tijd op een bewonderenswaardige manier zijn ingeburgerd in Epe, maar op de nominatie staan om via Polen naar Pakistan te worden gestuurd. Omdat ze christenen zijn en om die reden Pakistan zijn ontvlucht, zit het er dik in dat ze daar niet lang meer te leven hebben en hen hetzelfde lot wacht als hun 8-jarige dochtertje/zusje en een oom, die zijn vermoord. Stuur het mailtje vandaag nog, voordat het te laat is.

 

Klik hier om verder te lezen

Drentse band Mooi Wark komt op 3 maart feestje bouwen in Emst

De formatie 'Mooi Wark' is deze winter weer op kroegentocht. Deze keer onder de naam “ROEG in de KROEG!”. De band komt zaterdag 3 maart ook naar Emst en wel naar De Musketiers aan de Hoofdweg, de vroegere discotheek Blue Sky, om er een groot feest van te maken.

De band is in 1992 opgericht in Drenthe en bestaat uit Bert Koops (leadzang en gitaar), William Bossong (basgitaar), Arnold Kuik (gitaar) en Dennis Hendriks (drums).

Bij de optredens van Mooi Wark draait het vooral om improvisatie en interactie met het publiek. Hierdoor is elk optreden anders. Het repertoire tijdens optredens bestaat vaak uit veel vrolijke nummers, meestal rock-‘n-roll. Eén van de bekendste nummers is uiteraard ‘In de blote kont’.

Eigenaar Harrie Kuiper van restaurant en partycentrum De Musketiers is maar wat ingenomen dat het hem gelukt is deze populaire band naar Emst te krijgen. ,,De bandleden van Mooi Wark hebben de wintertour in het leven geroepen voor wat kleinschalige optredens. Gezelligheid staat dus voorop. We mogen maximaal aan 350 personen een kaartje verkopen. We denken dat deze 350 kaartjes snel uitverkocht zullen zijn. De voorverkoop is inmiddels gestart. Tot 1 februari kost een kaartje € 12,50 en daarna € 15,- en vol is vol. Iedere woensdag en vrijdag vanaf 18.15 uur zijn de deuren van de vroegere Blue Sky geopend voor het kopen van een toegangsbewijs. Verder tijdens de openingsuren van restaurant De Musketiers’’, zegt Kuiper.

Zaterdag 3 maart gaan de deuren open om 20.00 uur en het optreden van Mooi Wark begint om 22.00 uur.
 Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

Iets melden of vragen?
[email protected]

boek 1Nieuw boek van Bert op komst!
Epe op z'n mooist in beeld.

Klik hier voor informatie.boek 2

Op twitter

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.