Gerben Tijssen treedt op in Heerder shoarmazaak

Gerben Tijssen (30) uit Heerde geeft binnenkort een bijzonder optreden. De allround zanger verzorgt vrijdagavond 26 januari een Hollandse Avond in restaurant Cleopatra aan de Heerder Bonenburgerlaan. Entree is gratis.

Vanwaar een optreden bij dit welbekende restaurant waar eigenaar Mohamed Farouk en zijn medewerkers steevast overheerlijke shoarmaschotels en pizza’s serveren? Tijssen lacht: ,,Mijn broer Ferdinand verzorgt het geluid bij mijn optredens en hij is mijn chauffeur. Als we na zo’n optreden op tijd terug in Heerde zijn, pikken we nog even een broodje shoarma mee bij restaurant Cleopatra.” Tijdens één van die avonden vertelde Mohamed enthousiast over zijn 2-jarig bestaan. ,,Hij vroeg spontaan of ik daar wilde optreden. Dat liet ik me geen twee keer zeggen."
Folders en flyers zijn inmiddels gedrukt; op vrijdag 26 januari vindt er vanaf 21.00 uur een Hollandse Avond plaats bij Cleopatra (www.heerde-cleopatra.nl). Gerben Tijssen heeft er veel zin in. ,,Het wordt vast een heel toffe avond."

‘Machtig mooi feestje’
De Heerdenaar staat in deze regio bekend als zanger die van zijn concerten steevast een 'machtig mooi feestje' weet te maken. De komende periode treedt hij minimaal één keer, en soms wel meerdere keren, per weekend op. ,,Zingen is mijn passie, het is dan erg leuk om daar ook anderen mee blij te maken.”
Al van jongs af aan is Gerben Tijssen aan het zingen. Hij houdt van entertainen en geniet van de aandacht. Vanaf zijn 17e heeft het zingen serieuzere vormen aangenomen. Hij volgt een aantal zangcursussen en zingt bij verschillende koren. Inmiddels heeft de Heerder volkszanger al vele optredens gegeven. Van klein tot groot. Van besloten familiepartijen, bruiloften tot feestavonden, van piratenfestijnen tot discotheken.

‘Voel de passie’
Ook bracht hij de afgelopen jaren diverse singles uit. Een jaartje geleden kwam ‘Lekker lekker’ bijvoorbeeld uit. Dat was de opvolger van onder andere 'Meisje uit mijn dromen', 'Je snijdt in m'n hart' en 'Ik wou dat ik kon toveren'. Maar recentelijk nam hij het kersverse  nummer ‘Voel de passie’ op.  ,,Het liedje is al uit, maar de clip wordt binnenkort opgenomen. Wanneer weet ik nog niet exact. Dat ligt ook aan mijn optredens. Ik ben de komende tijd volgeboekt, dus er is weinig tijd. Een luxeprobleem, inderdaad.”

Zanger Gerben Tijssen verzorgt 26 januari een Hollandse Avond in restaurant Cleopatra in Heerde. Nadere informatie is te verkrijgen via www.gerbentijssen.nl.

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

Iets melden of vragen?
[email protected]

boek 1Nieuw boek van Bert op komst!
Epe op z'n mooist in beeld.

Klik hier voor informatie.boek 2

Op twitter

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.