Lezing Rien Mouw bij Ampt Epe: Zwerven over de Veluwe

Op donderdag 25 januari neemt Rien Mouw uit Doorspijk de liefhebbers door middel van een professioneel digitaal klankbeeld mee op een onvergetelijke zwerftocht over de Veluwe. De vertelling van fotograaf Rien Mouw is boeiend van begin tot eind. Hij heeft een echte vertelstem en zijn prachtige en vaak spannende verhaal zijn moeiteloos te volgen. De lezing is georganiseerd door de historische vereniging Ampt Epe, wordt gehouden in Kulturhus Eper Gemeentewoning en begint om 20.00 uur.

Het diaklankbeeld is zeer afwisselend. Alle jaargetijden komen voorbij. Winter, met o.a. dieren in een besneeuwd bos en kruiend ijs langs de Randmeren. Lente, met prachtige landschappen, bloemen en jong wild. Herfst, met een spannend verhaal over de edelhertenbronst, compleet met beelden en geluiden van burlende en vechtende herten. Een absoluut hoogtepunt van de presentatie is een bezoek aan een aantal, nog op een bijzondere manier levende, oude Veluwenaren.

De zaal is open vanaf 19.30 uur. Leden van Ampt Epe met eventuele partner hebben gratis toegang, niet-leden betalen 3,50 euro.  

 


Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

Iets melden of vragen?
[email protected]

boek 1Nieuw boek van Bert op komst!
Epe op z'n mooist in beeld.

Klik hier voor informatie.boek 2

Op twitter

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.