Eper Bloaskapel geeft 28 januari nieuwjaarsconcert in Middenstip

De Eper Bloaskapel begint het muzikale jaar op zondagmiddag 28 januari met haar traditionele nieuwjaarsconcert. Evenals voorgaande jaren wordt het concert gehouden in de zaal van de Middenstip aan de Hoofdstraat in Epe.  

Als onderdeel van de Koninklijke Harmonie Epe verzorgen de blazers diverse optredens, variërend van concert tot braderie-optreden.  Het repertoire van de kapel bestaat voor een groot deel uit Egerländer en Böhmische blaasmuziek, zoals die door Ernst Mosch en zijn Egeländer Muzikanten werd gespeeld. Polka’s, marsen en walsen van bekende namen zoals van Kurt Pascher en Michael Kuhn, maar ook moderne componisten zoals Frans Bummerl, Franz Watz en Guido Henn, worden gespeeld. De instrumentale muziek wordt bij diverse nummers vocaal omlijst door twee nieuwe zangers van de Bloaskapel. Het geheel staat onder leiding van Rudolf Weges.

Het nieuwjaarsconcert begint om 14.00 uur en eindigt rond 16.00 uur en is gratis toegankelijk. Informatie via E. Stokkink, telefoonnummer 06-30079559.

Nieuwe collega-muzikanten (trompet, bugel, euphonium, klarinet) worden uitgenodigd om gezellig mee te spelen in de Bloaskapel; ze kunnen een kijkje nemen op de repetitieavond in de oneven weken op woensdagavond van 19.30 tot 21.30 in het Harmoniegebouw, Lange Veenteweg 4a in Epe.  

 

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

Iets melden of vragen?
[email protected]

boek 1Nieuw boek van Bert op komst!
Epe op z'n mooist in beeld.

Klik hier voor informatie.boek 2

Op twitter

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.