Wandelen bij geluid van de midwinterhoorn

Wandelen bij het geluid van de midwinterhoorn. Dat kan zondag 17 december in Wissel, tijdens de twaalfde Veluwse Midwienterkuiertoch. Deze wandeltocht van de wandelcommissie Apeldoorn e.o. van de Stichting Internationale Vierdaagse Apeldoorn in samenwerking met de Veluwse Midwienterhoornblaozers en de wandelsportvereniging WIOS Epe, kent afstanden van vijf, tien en vijftien kilometer. Op een aantal plaatsen langs de routes staan leden van de Veluwse Midwienterhoornblaozers het geluid van de midwinterhoorn te produceren.

Gestart wordt vanuit de sfeervol ingerichte kampeerboerderij De Berghoeve, aan de Veenweg in Wissel. De routes voeren, afhankelijk van de gekozen afstand, over veelal onverharde paden, door de bos-, heide- en veengebieden in de omgeving van de startplaats. De routes zijn ook geschikt voor nordic walkers. Honden kunnen aangelijnd meelopen.

Er kan gestart worden vanaf 12.00 uur. Deelnemers aan de vijftien kilometer kunnen tot 12.45 uur vertrekken, die aan de tien en vijf kilometer respectievelijk tot 13.30 en 14.00 uur. Om uiterlijk 16.00 uur moeten de wandelaars hun tocht hebben volbracht.

Iedere wandelliefhebber kan aan deze tocht deelnemen. Lidmaatschap van een wandelsportorganisatie is niet noodzakelijk. Deelname kost 3,50 euro per persoon (inclusief routebeschrijving en wandelboekplaatje), leden van een wandelsportorganisatie betalen een euro minder. Een herinneringsmedaille is voor een bedrag van € 1,50 verkrijgbaar.

Voor nadere informatie: tel. 06 – 53 76 48 61 of www.4daagseapeldoorn/wandeltochten. E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

Iets melden of vragen?
[email protected]

boek 1Nieuw boek van Bert op komst!
Epe op z'n mooist in beeld.

Klik hier voor informatie.boek 2

Op twitter

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.