Kerst-verrassingen van glas

Christmas Jewelry Boxes 0241 CustomGalerie De Aventurijn heeft een kleine collectie unieke kerstgeschenken in huis gehaald. In de week van 14-15-16-17 december is in de galerie aan de Polweg 2 te Epe een kerstspecial ingericht.

Unieke glaskunstwerken van o.a. Angela Teunissen, Adam Jablonski, Bertil Valien, Martine Knoppert, diverse Tsjechische glaskunstenaars en nog vele anderen. Objecten van glas: wijn- en schnapps-glazen; (antieke) kerstballen van Lauscha; geƫmailleerde kerst-sieradenboxjes - zijn op zich al een sieraad. Maar ook diverse curiosa: resin-vaasjes in denim-stijl, wijnfleshouders, zilveren miniaturen. En Marelia heeft weer nieuwe sieraden gemaakt: de BGE-collectie (Bouw-Glas-Edelstenen) en de eigenzinnige edelsteen-collectie laten de dames met de feestdagen schitteren.

Gedurende de week van 14 - 15 - 16 - 17 december kunnen bezoekers van 13.00 - 17.00 uur hun kerst-verrassingen bij Galerie De Aventurijn komen uitzoeken.

Naast deze bijzondere kerst special loopt ook de tentoonsteling "Glas in Stijl" nog. Fraaie unieke glaskunstwerken van Marzena Krzeminska en Eef Wezenberg.

Kijk op de website www.aventurijnglasgalerie.nl voor meer informatie.

Christmas Jewelry Boxes 0241 Custom

Enkele kerstgeschenken

Kerst Special totaal 2 Custom

Schnapps Glasses 0244 Custom 

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

Iets melden of vragen?
[email protected]

boek 1Nieuw boek van Bert op komst!
Epe op z'n mooist in beeld.

Klik hier voor informatie.boek 2

Op twitter

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.