Heggies Kinder Curling Cup

Kinder Curling Cup CustomEen van de tradities tijdens het winterspektakel Epe on Ice is Heggies Kinder Curling Cup. Ook op zaterdag 23 december kunnen kinderen in de basisschoolleeftijd weer meedoen aan het kindercurlen. Er zijn mooie bekers, medailles en prijzen voor de winnaars en voor het team dat zich het meest origineel verkleedt. Bovendien krijgen alle teams een Heggies Speelschuur-tas met daarin een aantal leuke verrassingen, waaronder een entreekaartje voor de Speelschuur.

Maar er is meer te doen voor de kinderen op deze dag. Zo staat onder andere pannenkoekenrestaurant De Honingpot weer langs de baan om pannenkoeken te bakken voor de deelnemers én voor de bezoekers. Ook kunnen kinderen kerststukjes maken of cupcakes versieren samen met Fayestelijke Taarten. De Schminkerie is aanwezig om kinderen prachtig te schminken.

Bij de Kinder Curling Cup spelen teams van vier tegen elkaar. Er zijn mooie prijzen te winnen, zoals een Icewatch horloge van Huijssoon en een gratis arrangement bij Heggies Speelschuur. Natuurlijk ontvangen de winnaars een fraaie beker, verder zijn er medailles en prijzen voor het team dat zich het meest origineel verkleedt. Alle deelnemers ontvangen een Heggies Speelschuur-tas met daarin leuke verrassingen.

Inschrijven
Inschrijven kan tot uiterlijk donderdag 14 december voor viertallen in de leeftijd tot en met 12 jaar. Het inschrijfgeld per team bedraagt € 10, te voldoen op de dag zelf.

Hoe schrijf je je in? Dat kan via Heggies Speelschuur of via Epe on Ice. Stuur de namen van alle spelers en het telefoonnummer en e-mailadres van de begeleider/coach per post naar Heggies Speelschuur, Langeweg 14, 8166 GT Emst of stuur een e-mail met dezelfde gegevens naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vergeet niet een originele naam voor je team door te geven. Meer informatie is te verkrijgen via telefoonnummer 0578 - 613936.

Schaatspas
Epe on Ice vindt plaats van vrijdag 15 december tot en met zondag 7 januari. Ben je gek op schaatsen en sfeervolle winteractiviteiten? Kom dan langs bij Epe on Ice in het Loeffpark in Epe. Of schaf meteen de schaatspas aan (pasfoto verplicht). Voor slechts € 25 heb je ruim 3 weken onbeperkt toegang. Ga naar www.epeonice.nl voor meer informatie of naar het postloket in de Jumbo van Epe.

Nadere informatie: www.epeonice.nl

Kinder Curling Cup Custom

Bij Heggies Kinder Curling Cup is er ook een leuke prijs voor het team dat zich het meest origineel verkleedt.

 

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

Iets melden of vragen?
[email protected]

boek 1Nieuw boek van Bert op komst!
Epe op z'n mooist in beeld.

Klik hier voor informatie.boek 2

Op twitter

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.