epernetbordje

Laatste reacties

De wijze van reageren en regeren door u de laatste jaren maken het dat ik h...
Beste heer Van der Vlekkert,
Dank dat u in een reactie opnieuw aandacht sc...
Nee Harm, verschrikkelijk is het helemaal niet, integendeel zelfs. Ik voel ...
Beste Peter en Marieke,
Kwam bij toeval jullie naam tegen en wil graag lat...
Beste 'Jan' , het zou fijn zijn om er nog een initiaal oid bij te zetten, o...

Zoeken

Agenda

Schaatspas Epe on Ice betekent onbeperkt schaatsplezier

Schaatspas Epe on Ice CustomSinds een aantal jaren geeft de Epe on Ice schaatspas onbeperkt toegang tot de schaatsbaan in het Loeffpark. De eenmalige aanschaf van de pas kost € 25 (onafhankelijk van leeftijd). Wil je tevens schaatsen huren om onbezorgd en optimaal gebruik te maken van de baan, dan betaal je € 35 . Drie weken schaatsplezier voor één bedrag.

,,Zonder schaatspas kost een uurtje schaatsen € 3,00 en voor de schaatshuur betaal je € 2,00. De rekensom is dan snel gemaakt, zo beseffen veel ouders en grootouders”, aldus Epe on Ice-bestuurslid Joop de Lange. ,,De schaatspas is een populair sinterklaascadeau. De pas biedt niet alleen de gelegenheid tot onbeperkt schaatsen, maar geeft ook toegang tot de schaatsbaan tijdens de disco-avonden en andere activiteiten zoals Kids on Ice en de Mini-Elfstedentocht.”

 

Vrijwilligers van Epe on Ice staan op de zaterdagen 25 november en 2 en 9 december met een kraam in de Jumbo van Andel supermarkt aan het Gruttersplein in Epe. Bij deze kraam kan men de pas aanvragen, ophalen en afrekenen. Wie op zaterdag naar de kraam komt en een pasfoto meeneemt, kan ter plekke de pas laten maken. Ook in het openingsweekend en tijdens de eerste week van Epe on Ice zijn er vrijwilligers op de baan bij wie de pas aangevraagd kan worden. Inschrijfformulieren liggen klaar bij Jumbo, Wibra, Dekamarkt, Action, Cigo De Haan, Albert Heijn en Heggies Speelschuur. De ingevulde formulieren kunnen dan inclusief pasfoto afgegeven worden bij het postloket van de Jumbo, waarna men de pas op bovengenoemde zaterdagen bij de Epe on Ice-kraam kan afhalen. Verzending per post is ook mogelijk, maar dan dient het bedrag vooraf via bankoverschrijving overgemaakt te worden.

‘Koekoek on Ice’
Maar de schaatspas biedt nog meer voordelen: in samenwerking met De Koekoek in Vaassen geeft de schaatspas recht tot onbeperkt zwemmen bij De Koekoek vanaf de kerstvakantie tot en met de voorjaarsvakantie (4 maart 2018) voor slechts € 2,50 per keer. Normaal kost eenmaal zwemmen € 4,20 voor de jeugd en € 4,75 voor volwassenen. De korting geldt alleen op vertoon van de persoonlijke schaatspas. Andersom hoeft iedereen die in het bezit is van een pasje van de Koekoek bij Epe on Ice niet te betalen voor het huren van schaatsen, wat normaal € 2 kost. Ook hiervoor geldt: alleen op vertoon van de pas van de Koekoek.

Online aanvragen
Het is ook mogelijk om de schaatspas online aan de vragen. Vul daarvoor op de website www.epeonice.nl het formulier in en upload de pasfoto.

De ijsbaan in het Loeffpark, in centrum van Epe, is geopend van vrijdag 15 december tot en met zondag 7 januari.

Nadere informatie: www.epeonice.nl

Schaatspas Epe on Ice Custom
De schaatspas is een prachtig sinterklaascadeau.

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

Iets melden of vragen?
[email protected]

VA02 2018 01 Custom Custom

- Slank met Linda en minder koolhydraten
- Internationaal topjeugdvoetbal op de Wachtelenberg met clubs uit o.a. Brazilië, Japan en Rusland!
- Phaedra Krol laat niets aan het toeval over
- Lachend door het leven
- Paarden in De Ring
- ‘t Kump Wèh viert 20ste verjaardag
- Sjacco Gerritsen: ‘Epe is eigenlijk best wel oké’

Klik hier voor meer informatie!

Op twitter

Warm aanbevolen!

boek 1Nieuw boek van Bert op komst!
Epe op z'n mooist in beeld.

Klik hier voor informatie.boek 2

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.