epernetbordje

Laatste reacties

Ons huis in Belo Horizonte herbergt veel 'dingetjes', aangeschaft in dit ...
Heden 13-07-2018 is te lezen in de Stentor dat dhr. John van Barneveld de k...
Dit is correct en tevens juist.
Dit is de kruising Papenstraat. Veenweg

Zoeken

Ga je op vakantie via de Duitse Autobahn? Mijd dan de A3, daar is de weg om de zoveel kilometer kilometerslang opengebroken, weten we uit ervaring. Het gaat maar door daar. Er zijn in totaal 460 wegopbrekingen bij onze oosterburen. De ADAC meldt: 'Op de klassieke vijf reisroutes A1, A3, A7, A8 en A9 moeten automobilisten bij minstens 140 wegwerkzaamheden geduld hebben.' Google op 'Baustelle ADAC' en je komt bij overzichten, zoals deze.


 

Agenda

Schaatspas Epe on Ice betekent onbeperkt schaatsplezier

Schaatspas Epe on Ice CustomSinds een aantal jaren geeft de Epe on Ice schaatspas onbeperkt toegang tot de schaatsbaan in het Loeffpark. De eenmalige aanschaf van de pas kost € 25 (onafhankelijk van leeftijd). Wil je tevens schaatsen huren om onbezorgd en optimaal gebruik te maken van de baan, dan betaal je € 35 . Drie weken schaatsplezier voor één bedrag.

,,Zonder schaatspas kost een uurtje schaatsen € 3,00 en voor de schaatshuur betaal je € 2,00. De rekensom is dan snel gemaakt, zo beseffen veel ouders en grootouders”, aldus Epe on Ice-bestuurslid Joop de Lange. ,,De schaatspas is een populair sinterklaascadeau. De pas biedt niet alleen de gelegenheid tot onbeperkt schaatsen, maar geeft ook toegang tot de schaatsbaan tijdens de disco-avonden en andere activiteiten zoals Kids on Ice en de Mini-Elfstedentocht.”

 

Vrijwilligers van Epe on Ice staan op de zaterdagen 25 november en 2 en 9 december met een kraam in de Jumbo van Andel supermarkt aan het Gruttersplein in Epe. Bij deze kraam kan men de pas aanvragen, ophalen en afrekenen. Wie op zaterdag naar de kraam komt en een pasfoto meeneemt, kan ter plekke de pas laten maken. Ook in het openingsweekend en tijdens de eerste week van Epe on Ice zijn er vrijwilligers op de baan bij wie de pas aangevraagd kan worden. Inschrijfformulieren liggen klaar bij Jumbo, Wibra, Dekamarkt, Action, Cigo De Haan, Albert Heijn en Heggies Speelschuur. De ingevulde formulieren kunnen dan inclusief pasfoto afgegeven worden bij het postloket van de Jumbo, waarna men de pas op bovengenoemde zaterdagen bij de Epe on Ice-kraam kan afhalen. Verzending per post is ook mogelijk, maar dan dient het bedrag vooraf via bankoverschrijving overgemaakt te worden.

‘Koekoek on Ice’
Maar de schaatspas biedt nog meer voordelen: in samenwerking met De Koekoek in Vaassen geeft de schaatspas recht tot onbeperkt zwemmen bij De Koekoek vanaf de kerstvakantie tot en met de voorjaarsvakantie (4 maart 2018) voor slechts € 2,50 per keer. Normaal kost eenmaal zwemmen € 4,20 voor de jeugd en € 4,75 voor volwassenen. De korting geldt alleen op vertoon van de persoonlijke schaatspas. Andersom hoeft iedereen die in het bezit is van een pasje van de Koekoek bij Epe on Ice niet te betalen voor het huren van schaatsen, wat normaal € 2 kost. Ook hiervoor geldt: alleen op vertoon van de pas van de Koekoek.

Online aanvragen
Het is ook mogelijk om de schaatspas online aan de vragen. Vul daarvoor op de website www.epeonice.nl het formulier in en upload de pasfoto.

De ijsbaan in het Loeffpark, in centrum van Epe, is geopend van vrijdag 15 december tot en met zondag 7 januari.

Nadere informatie: www.epeonice.nl

Schaatspas Epe on Ice Custom
De schaatspas is een prachtig sinterklaascadeau.

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

Iets melden of vragen?
[email protected]

Op twitter

Agenda Epe

Evenementenagenda Eper Ondernemersvereniging

Za 14 juli - 11 aug - Jazz Comes to Town
Vr 13 juli t/m 24 augustus - Braderie, kinderkleedjesmarkt en rommelmarkt
Do 2 augustus - Standwerkersconcours op her horecaplein
Do 30 augustus - Koopjesmarkt
Vr 31 augustus - Muzikale koopavond - Live muziek door het hele centrum
Za 15 september - Kapellenfestival - met o.a. de Eper Bloaskapel en diverse andere orkesten
Za 6 oktober - Smakelijk Epe - Proeverij van hapjes en drankjes nabij het Gruttersplein
Vr 26 oktober - Halloween voor jong en oud
Za 24 november - Intocht Sinterklaas
Za 1 december - Sintkoopdag
14 december - 6 januari - Epe on Ice - ijsbaan in het Dr. Loeffpark
Woe 19, do 20, vr. 21 en za 22 december - Kerstkoopavond met chocolademelk en Glühwein & Play In in de Grote Kerk

Warm aanbevolen!

boek 1Nieuw boek van Bert op komst!
Epe op z'n mooist in beeld.

Klik hier voor informatie.boek 2

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.