Karin van der Kaaden in de Derde Zondag van de maand

De Derde Zondag van de maand november vertelt Karin van der Kaaden in het Kulturhus Eper Gemeentewoning over haar werk en haar filosofie over de bedrijfsvoering van camping der Wildhoeve, waarvan zij mede-eigenaar is. ,,Maak mensen bewust van de natuur’’ is daarbij de belangrijkste boodschap.

Zo probeert ze samen met haar gezin en de vele medewerkers op subtiele manier de gasten van de camping bewust te maken vóór en van de natuur. Voor kinderen is er bijvoorbeeld het prijswinnende natuurprogramma samengesteld genaamd ‘Kleine Wonderen.’ Hierbij wordt de Wildhoeve ondersteunt door diverse organisaties.

Maar ook de producten die te verkrijgen zijn in de brasserie van de camping zijn een op bewuste en verantwoorde manier geselecteerd. Zo wordt er gekeken naar de dierenwelzijn en de milieubelasting. Daarnaast wordt ook op andere vlakken constant gekeken hoe de camping minder milieubelastend kan zijn.
De Wildhoeve staat bij zowel Nederlandse als Duitse campinggasten bekend als erkende ‘Superplatz’ en krijgt elk jaar louter lof van de ANWB en Duitse zusterorganisatie ADAC.

Karin van Kaaden zal de bezoekers van deze Derde-Zondaglezing meenemen in haar visie en onderscheidende manier van ondernemen. Iedereen is van harte welkom op zondag 19 november in het Kulturhus Eper Gemeentewoning aan de Stationsstraat. De toegang voor dit boeiende verhaal is vrij.

Meer informatie over de activiteiten in Kulturhus EGW? Bezoek de facebookpagina www.facebook.com/kulturhusegw of surf naar de internetsite www.kulturhusepe.nl.

171119 Karin van der Kaaden Custom

Mede-eigenaar van camping de Wildhoeve vertelt op 19 november over haar bedrijfsvoering.

 

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

Iets melden of vragen?
[email protected]

boek 1Nieuw boek van Bert op komst!
Epe op z'n mooist in beeld.

Klik hier voor informatie.boek 2

Op twitter

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.