Verkoopactie en feest in Emst voor Sidney & Friends

Het duurt nog even voordat het Kerstmis is, maar de dames Zwaantje van Essen, Johanna ten Brinke en Netty van Hunen zijn al begonnen met de voorbereidingen voor de kerstbakjes- en -kransenactie in de Hezebrink in Emst. De dames doen het voor de Stichting Sidney and Friends uit Emst, die de totale opbrengst krijgt.

 (door Henk Boeve)

De dames hebben de taken goed verdeeld. Zwaantje van Essen en Johanna ten Brinke zijn van de kerstbakjes en Netty van Hunen maakt samen met nog een aantal dames kerstkransen. Ze gaan op 6, 7 en 8 december aan de slag. Van tweedehands bloempotten en kerstversieringen maken ze de mooiste bakjes en kransen.
De week erop start de verkoop in de Hezebrink en wel van maandag 11 tot en met vrijdag 15 december. De tijdstippen verschillen en hangen af van de activiteiten die plaatsvinden in de Hezebrink en zullen in de week van de verkoop via sociale media bekend gemaakt worden.

De dames Van Essen, Ten Brinke en Van Hunen hebben nog wel een dringend verzoek. Mochten mensen thuis nog kerstversiering of kleine bloempotten hebben liggen en er niets meer mee doen, dan houden de dames zich aanbevolen. Hiervoor kan men bellen met 06-57109985.

Benefietfeest

Dat is het niet alleen wat op de agenda staat voor de Stichting Sidney and Friends. Op zaterdag 9 december wordt voor de zesde keer de jaarlijkse benefietavond in de Blue Sky in Emst gehouden. Ieder jaar is dat een enorm groot succes. Dit jaar is het thema Goud van Toen en Nu. De organisatoren van deze avond willen vooral de jeugd animeren om naar de Blue Sky te komen. Uiteraard zijn de wat ‘oudere jongeren’ ook van harte welkom. De muziek wordt deze avond verzorgd door Celebration Drive-inn-show.

De zaal gaat open om 21.00 uur en de entree bedraagt € 5, -. Er is geen voorverkoop. De garderobe is gratis.

Het belooft een enorm drukbezocht feest te worden. In voorgaande jaren was het zo druk, dat de bezoekers lang moesten zoeken naar een parkeerplaats om de auto kwijt te raken. Aangeraden wordt dan ook om dit jaar op de fiets te komen. Duidelijk is dat de nostalgie van discotheek Blue Sky nog steeds duidelijk aanwezig is.

Hoofddoel van deze Stichting Sidney & Friends is geld inzamelen voor huifbed rijden voor de meervoudige complex gehandicapten, in Apeldoorn en omgeving.

 

 

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

Iets melden of vragen?
[email protected]

boek 1Nieuw boek van Bert op komst!
Epe op z'n mooist in beeld.

Klik hier voor informatie.boek 2

Op twitter

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.