Najaarsuitvoering Kunst Na Arbeid Epe in Emst

Op zaterdag 18 november verzorgt accordeonvereniging Kunst Na Arbeid een najaarsuitvoering in de nieuwe zaal van Dorpshuis De Hezebrink, Ds van Rhijnstraat 69 te Emst. Zowel het A-orkest als het recreantenorkest speelt een eigen programma onder leiding van dirigent Jeroen Gulikers.

Deze muzikale avond begint het recreantenorkest met mooie bekende nummers zoals "Pa" van Doe Maar, "Flohmarkt" en "My heart will go on".
Na de pauze speelt het A-orkest zijn programma, dat onder andere bestaat uit "Violentango", "Grease-megamix" en een medley uit de bekende musical "The Lion King".

Bart de Kater, klarinettist in het Nederlands Blazers Ensemble, speelt bij beide orkesten als solist mee. Ter afsluiting spelen alle muzikanten nog enkele nummers samen. .

De uitvoering begint om 20.00 uur en de zaal is om 19.30 uur open. Reserveren voor deze avond kan bij Bettie Ordelman tel: 0571- 292065 of per mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De toegangsprijs is € 7.50 per persoon.

 

 

 

 

 

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

Iets melden of vragen?
[email protected]

boek 1Nieuw boek van Bert op komst!
Epe op z'n mooist in beeld.

Klik hier voor informatie.boek 2

Op twitter

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.