To You viert 25-jarig jubileum met prachtig Kerstoratorium

Foto To You gemaakt bij de Grote Kerk in Epe september 2017 CustomInterkerkelijk koor To You, Epe viert dit jaar zijn 25-jarig bestaan met o.a. uitvoeringen van het prachtige Kerstoratorium ‘Canticles in Candlelight’ van de componist Joseph M. Martin. Voor zover bekend heeft To You met de uitvoering van dit oratorium de primeur in Nederland.

Naast het koor, o.l.v. dirigent Henk van der Maten (tevens algehele leiding), werken mee: Diana Abspoel (hobo), Johan van der Graaf (vleugel), Marielle Nieuwenhuis (fluit), Willem Veldkamp (synthesizer) en Hendrie Westra (slagwerk/ percussie). Réne Nijhof en Bea Pap zullen als koorsolisten hun bijdrage leveren.

De uitvoeringen worden gehouden op vrijdagavond 15 december in de Grote Kerk in Epe. Er worden die avond twee uitvoeringen gegeven, om 19.00 uur (deuren open om 18.30 uur) en om 20.45 uur (deuren open om 20.30 uur). De toegangsprijs bedraagt €10 (kinderen t/m basisschool €5).

Verkoop van de toegangsbewijzen is inmiddels gestart, ze zijn te verkrijgen via de leden van To You of telefonisch via 06 81272986 (Heerde), 0578 620095 (Epe), 0578 572253 (Vaassen), of via: www.toyouepe.nl. Op deze website is ook meer informatie te vinden over het koor en de concerten.

Foto To You gemaakt bij de Grote Kerk in Epe september 2017 Custom 

Foto: Chantal Nijhof Studio

 

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

Iets melden of vragen?
[email protected]

boek 1Nieuw boek van Bert op komst!
Epe op z'n mooist in beeld.

Klik hier voor informatie.boek 2

Op twitter

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.