Ernst en Bobbie vieren vakantie in De Heerd

ernst bobbie theaterzaal CustomErnst, Bobbie & de rest vieren net als de schooljeugd in de derde week van oktober vakantie. In dorpshuis De Heerd in Heerde brengen ze op zaterdag 21 oktober twee maal, vanaf 13.30 en 16.30 uur, ‘De Vakantieshow’.

Ernst en Bobbie hebben vakantie maar er gaat meteen van alles mis. Op weg naar de camping zijn ze verdwaald in het bos en Bobbie is ook nog vergeten hun tent mee te nemen. Als ze uiteindelijk bij de camping aankomen, is het overvol. Er is geen enkel plaatsje meer vrij voor Ernst en Bobbie. Gelukkig heeft Ernst de oplossing. Ernst en Bobbie worden het animatieteam van de camping, maar of dat nou een goed idee is….?

De Ernst en Bobbie-show is een belevenis voor het hele gezin. Naast alle grappen en grollen die Ernst en Bobbie maken en de bijzondere avonturen die ze beleven, kan iedereen uit volle borst meezingen met hun bekende liedjes van tv. Een theatervoorstelling waar jong en oud met een dikke glimlach de zaal verlaat.

Er is aan deze voorstelling een kleurplatenwedstrijd verbonden. Deze kleurplaten zijn af te halen in de Heerd. De ingekleurde platen kun je mee nemen naar de voorstelling. De prijswinnaar wordt na verloting tijdens de voorstelling bekend gemaakt door Ernst en Bobbie. Je moet dus wel in de zaal zitten om in aanmerking te komen voor die prijs.

Als je deze site bezoekt https://www.youtube.com/user/ernstbobbie vertellen Ernst en Bobbie enthousiast over hun voorstelling en sporen ze jullie aan vooral te komen.

Toegang €17 Verkoop zie www.dorpshuisheerde.nl

ernst bobbie theaterzaal Custom

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

Iets melden of vragen?
[email protected]

boek 1Nieuw boek van Bert op komst!
Epe op z'n mooist in beeld.

Klik hier voor informatie.boek 2

Op twitter

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.