Het zonnige leven van Frankrijk in het park van de Cannenburch

Frans festijn Custom 2Een primeur! Frans Festijn is een nieuw evenement georganiseerd door Puurlijk.org, bekend van de Pure Pinksterfair. ‘Het zonnige leven van Frankrijk’ is het thema met authentieke brocante, kunstenaars á la Montmartre, producten uit het zonnige zuiden, Bourgondisch eten en heerlijke Franse muziek. Het evenement heeft plaats in het weekend van 5 en 6 augustus.

FFlogoStandhouders zijn met zorg geselecteerd en passen met hun assortiment binnen het thema. Beleef het heerlijke, luie, zwoele Franse gevoel tijdens het eerste weekend van augustus gewoon in Nederland! Proef de lekkernijen aan de lange, feestelijk gedekte tafels en laat u – samen met uw kinderen - verrassen door Franse (kinder-)spelen, demonstraties van de kunstenaars en een kinderwagenparade. Dit alles omlijst door heerlijke chansons en ballades.

In de boomgaard komt Montmartre tot leven. Vele kunstenaars laten hun werken zien, in een werkelijk prachtige ambiance. Wie nog antiek of kunst in huis heeft en geen idee over de waarde hiervan heeft, kan op 5 augustus een schilderij, curiosa, goud of zilver of andere antiquiteiten (echter geen klokken, meubels en poppen) laten taxeren. Taxateur J. Bonhof gaat gratis dat speciale voorwerp op waarde schatten en geeft daarnaast informatie over de leeftijd, stijl, gebruiksdoel en tips over het onderhoud.

Toegang: € 6,50, kinderen tot 12 jaar gratis
Openingstijden: zaterdag 5 augustus: 10:00 – 18:00 uur en zondag 6 augustus: 10:00 - 17:00 uur
Locatie: Kasteel de Cannenburch, Maarten van Rossumplein 4, Vaassen
Meer informatie: op de website www.eenfransfestijn.nl

Frans festijn Custom

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

Iets melden of vragen?
[email protected]

Op twitter

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.